Skip to main content

Bătălia greilor. X Factor debutează azi, la concurenţă cu Vocea României

 
X Factor
X Factor

X FactorPremieră celui de-al patrulea sezon X Factor are loc astăzi, de la 20:30, la Antena 1. Noul X Factor vine cu un nou juriu, format din Horia Brenciu, Ştefan Bănică, amândoi veniţi anul acesta de la Pro TV, şi Delia.

Publicitate

Show-ul televiziunii din Băneasa se va confrunta direct cu cea de-a doua ediţie din această toamnă a emisiunii Vocea României, care va fi difuzată astăzi, tot de la ora 20.30.

Vocea României a debutat marţi la Pro TV pe primul loc în topul audienţei, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Marele premiu al talent-show-ului este în valoare de 100.000 de euro. Emisiunea este prezentată, la fel ca în sezoanele trecute de matinalii Răzvan şi Dani. Iar din culisele competiţiei va relata Florin Ristei, câştigătorul de anul trecut al X Factor.

Horia Brenciu a făcut parte, în sezonul trecut, din juriul emisiunii Vocea României, de la Pro TV.

Cu cine se mai bat cele două show-uri?

  • Kanal D va difuza pe intervalul celor două talent-show-uri Suleyman Magnificul (20.00 - 22.15) şi D-Paparatzzi (22.15 - 23.15).
  • Prima TV a programat în această seară comedia "Miss Agent Secret 2: Înarmată şi seducătoare" (20.30 - 22.30) şi serialul "Trăsniţii" (22.30 - 23.00).

AUDIENŢE  din arhivă.

Vocea României a fost al doilea cel mai urmărit show de divertisment în 2013, potrivit unei analize realizate de Paginademedia.ro. Emisiunea de pe Pro TV a fost urmărită la nivel naţional de peste două milioane de telespectatori.

X Factor s-a clasat în acest top anual al divertismentului pe locul 12, fiind urmărit anul trecut, în medie, de peste 1, 2 milioane de telespectatori din întreaga ţară.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maria Maria
    Are x-factor un promo de toata jena :))). As vrea sa il comparati cu cel de la Voce si apoi sa alegeti la ce sa va uitati
  • Geo Geo
    misto mileul.
  • Alex Alex
    Sper ca ati observat in teaser la X Factor cum Banica efectiv loveste scaunul.... cat de penibila si fortata a fost acea iesire... :))))))))
  • Andrei Andrei
    Vocea nu va pierde anul asta, arata atat de profesionist incat e greu sa o bata cineva. X-Factor se va bate cu Suleyman. Vocea cu nimeni. Cred ca X-Factor va fi mutat duminica incepand de saptamana viitoare.
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Sau de ce nu, chiar pe primul. Stii vorba aia, cand doi se bat, al treilea castiga.
  • zicO zicO
    ce-i asa disperat ? e o autopromovare destul de inteligenta, creste asteptarile publicului.
    In alta ordine de idei, o sa ma uit la voce, dar cred ca x factor poate castiga pt ca au elementul de noutate, element pe care vocea nu-l mai are pt ca a debutat deja.
  • B0B B0B
    As fi surprins sa nu-l vad pe Suleyman Magnificul pe unul dintre primele doua locuri.
  • Andrei Andrei
    Deja antena 1 face gesturi disperate punand cronometru pe ecran >> http://s27.postimg.org/6apqmhnub/Fotografie0317.jpg
  • andrei andrei
    Din pacate pentru antene....tot Vocea conteaza :))) n-are cum altfel
  • andy andy
    mai mult ca sigur ca antena 1 va incepe x factor mai devreme......

Trimite un comentariu

sus