Skip to main content

Un articol al lui Cornel Nistorescu la adresa lui Ponta tulbură apele în TVR. Stelian Tănase: „am primit mesaje din zona consilierilor și prietenilor premierului"

 

Stelian-Tanase-Mediafax_Foto-Diana_Iurkiewicz

Publicitate

Șeful TVR, Stelian Tănase, a publicat pe blogul personal cum a ajuns să primească „atenționări” în legătură cu jurnalistul Cornel Nistorescu, care are o emisiune la postul public de televiziune.

„Constat că am reușit în cîteva zile să mă pun rău și cu liberalii și cu pesediștii, furnizorii principalilor candidați la președinție”, a scris Tănase.

Cum s-a ajuns aici. Cornel Nistorescu a publicat luni un articol în Cotidianul.ro în care critică ideea suspendării lui Traian Băsescu.

„Se pare că articolul i-a fost arătat de un binevoitor premierului care s-a supărat foarte tare. Ceilalți doi, nu. Cert este că am primit încă de luni dimineață pe email, sms, telefon, sau în direct atenționări, mai ales din zona consilierilor și a amicilor premierului. Nu pot să spun că mi-a facut plăcere, dimpotrivă”, scrie Tănase.

„Veți spune ce legătură are cu mine articolul incriminat. În plus, Nistorescu este liber să scrie ce crede el de cuviință. De ce sunt presat eu, Stelian Tănase? E simplu. Nistorescu colaborează cu TVR, iar eu sunt directorul TVR. Unii cred că TVR se subordonează guvernului. Eventual, Nistorescu ar trebui dat afară”, a mai completat șeful TVR.

Stelian Tănase: „A apărut chiar ideea (fandacsia, zic eu ) că Nistorescu ar juca un rol prea mare pe lingă mine în conducerea TVR și se construiesc tot felul de scenarii. Suntem o țară de scenariști, cert. Adevărul este că Nistorescu nu are niciun rol dincolo de propria lui emisiune. Niciunul. Sunt totuși cîteva persoane la vîrful TVR care exercită o influență mult mai mare decit le dă dreptul funcțiile, valoarea, etc. dar acelea se recrutează dintre cei care reazemă ușile miniștrilor și diverșilor lideri politici de care sunt protejați, fapt care îi face intangibili. Numele lor se cunosc bine în TVR”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • "Salariatii TVR" ar trebui sa se gandeasca ca e posibil sa va inchida sandramaua aia toacatoare de bani,macar pentru cateva luni ca la greci, daca nu acceptati restruturare si daca nu va apucati de treaba,nu de frecat menta.TVR ar functiona foarte bine cu o treime din ce are acum,noi nu o sa va platim datoriile alea imense din buzunarul nostru doar ca sa faceti altele si alte.
  • Oare dl. Tanase stie povestea aceea cu CINE STRIGA ALA E! Dl. Tanase e amic la toarta cu dl. Nistorescu. In Cotidianul d-lui Nistorescu d-na Magdalena Popa Buluc l-a elogiat pe scriitorul inchipuit TANASE incit ai impresia ca ar fi del putin de valoarea lui Camus. Cit despre povestea cu cei cunoscuti ca rezemind usi guvernamentale, a uitat dl. Tanase ca si-a obtinut definitivarea (provizorie) pe post in urma unei intilniri la Cetate cu Ponta, intilnire mijlocita de Mircea Dinescu? Dl. Tanase nu reazema usi, ci toarna in pahare. Bine ar fi ca numitul Tanase Stelian sa inceteze razboiul impotriva salariatilor TVR, sa isi adune catrafusele si sa scrie dar numai pe blogul personal.

Trimite un comentariu