Skip to main content

Zu TV, schimbări de la 1 octombrie. Mihai Morar: E o rearanjare a grilei de progame. Postul nu mai filmează în fostele studiouri GSPTV.

 
Screen shot 2014-09-25 at 4.02.20 PM
Screen shot 2014-09-25 at 4.02.20 PM

Screen shot 2014-09-25 at 4.02.20 PM

Publicitate

Postul ZU TV, din portofoliul Intact, trece prin schimbări de grilă începând de la 1 octombrie. “Este o reabilitare a grilei de programe, la şase luni de la lansare”, a explicat pentru Paginademedia.ro Mihai Morar, directorul staţiei care are tinerii ca public ţintă.

În noua formulă, emisiunea Popescu & Flick nu se mai regăseşte în grilă. Rămân, în schimb, programele mai scurte, precum Poliţia muzicii (cu Sebastian Coţofană), Dl. Rimă, cu Flick, Adevăr & Provovare şi realizată de blogeriţa Tequila (Bianca Adam). Răzvan Popescu rămâne în continuare la Zu TV, unde va avea un nou proiect.

Tot de la 1 octombrie, Zu TV nu mai filmează în studiourile Intact din şoseaua Bucureşti – Ploieşti. Acolo se filmau Popescu & Flick, Smile TV şi jurnalele de ştiri. Cum Popescu & Flick ies din grilă, celelalte emisiuni şi jurnalele de ştiri vor fi filmate din sediul Antena Group.

De ce această abordare?

Mihai Morar, pentru Paginademedia.ro:

“Am observat în ultimele luni ceea ce prinde la public. Am constatat că postul este urmărit dacă nu este interupt de blocuri mari de conţinut, cum era Flick & Popescu. Nu merg calupurile mari de conţinut”.

Mihai Morar a explicat că se va pune accent pe pastile scurte şi pe emisiuni din zona de reality, însă mai puţin pe zona de talk-show.

Legat de studiouri?

“Pentru emisiunile pe care le avem nu mai aveam nevoie de un platou atât de mare, cum sunt fostele studiouri GSP TV”, a explicat Mihai Morar.

“Proflul postului ZU TV va rămâne acelaşi – un canal generalist pentru tineri. Accentul va fi pus pe muziză, pe jocuri interactive (cum este Adevări şi Provocare) şi pe pastilele scurte de life-style”, a mai spus Mihai Morar.

Alte programe de pe ZU TV: un road-show, pornind de la caravana Zu Party şi un proiect în care artiştii “vor cânta în locuri publice neconvenţionale".

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan sp dan sp
    petrisor, este bianca adam, nu bianca dan
  • bacon bacon
    MTV este un canal platit, restul de FTA din ce stiu, deci prezenta lui in top nu prea este relevanta.
  • Chill Chill
    Eu nu prea ma pricep la gramatica, dar mi se pare cel putin ciudata exprimarea: " Am constatat că postul este urmărit dacă nu este interupt de blocuri mari de conținut, " . Din cate stiu eu, blocurile mari sunt intrerupte de cele mici, nu invers. Cat despre audienta, cu o acoperire de peste 70% sunteti sub MTV, care mai are doar 42% din piata. Putin ciudat, nu?
  • alex alex
    "postul este urmărit dacă nu este interupt de blocuri mari de conținut, cum era Flick & Popescu". Traducere: se uita asa putina lume la noi ca nu are rost sa avem angajati. un calculator cu clipuri si filmulete de pe youtube e suficient.
  • Viorel Viorel
    Peste nu mult timp vom afla ca acest post si-a inchis emisia. Motivul: audienta foarte mica datorita slabei prestatii dar si a calitatii emisiunilor difuzate, ca sa nu mai vorbim ca nu mai au resurse financiare necesare de cand Varanu' a fost condamnat la inchisoare cu executare.
  • zero0 zero0
    In august, a fost asa dupa media de privitori:
    1. KissTV (11.000)
    2. UTV (7.000)
    3. ZuTV (6.000)
    4. MTV (6.000)
    5. Music Channel (4.000)
  • sdvc sdvc
    asta e clasamentul tau, de cand s-a lansat zu, nu cred ca m-am uitat mai mult de 1 minut la ei. aceeasi muzica de kko ca la celelalte posturi.
  • haplea haplea
    Va paste falimentul de cand Felix a ramas falit :)
  • alex alex
    Clasamentul ar fi , kiss tv , zu tv , mtv , u tv , music channel , hit music samd
  • geo geo
    Apropo, care este audienta Zu Tv...minuscula, banuiesc...dar in comparatie cu "concurenta" ?

Trimite un comentariu

sus