Skip to main content

Zu TV, schimbări de la 1 octombrie. Mihai Morar: E o rearanjare a grilei de progame. Postul nu mai filmează în fostele studiouri GSPTV.

 

Screen shot 2014-09-25 at 4.02.20 PM

Publicitate

Postul ZU TV, din portofoliul Intact, trece prin schimbări de grilă începând de la 1 octombrie. “Este o reabilitare a grilei de programe, la șase luni de la lansare”, a explicat pentru Paginademedia.ro Mihai Morar, directorul stației care are tinerii ca public țintă.

În noua formulă, emisiunea Popescu & Flick nu se mai regăsește în grilă. Rămân, în schimb, programele mai scurte, precum Poliția muzicii (cu Sebastian Coțofană), Dl. Rimă, cu Flick, Adevăr & Provovare și realizată de blogerița Tequila (Bianca Adam). Răzvan Popescu rămâne în continuare la Zu TV, unde va avea un nou proiect.

Tot de la 1 octombrie, Zu TV nu mai filmează în studiourile Intact din șoseaua București – Ploiești. Acolo se filmau Popescu & Flick, Smile TV și jurnalele de știri. Cum Popescu & Flick ies din grilă, celelalte emisiuni și jurnalele de știri vor fi filmate din sediul Antena Group.

De ce această abordare?

Mihai Morar, pentru Paginademedia.ro:

“Am observat în ultimele luni ceea ce prinde la public. Am constatat că postul este urmărit dacă nu este interupt de blocuri mari de conținut, cum era Flick & Popescu. Nu merg calupurile mari de conținut”.

Mihai Morar a explicat că se va pune accent pe pastile scurte și pe emisiuni din zona de reality, însă mai puțin pe zona de talk-show.

Legat de studiouri?

“Pentru emisiunile pe care le avem nu mai aveam nevoie de un platou atât de mare, cum sunt fostele studiouri GSP TV”, a explicat Mihai Morar.

“Proflul postului ZU TV va rămâne același – un canal generalist pentru tineri. Accentul va fi pus pe muziză, pe jocuri interactive (cum este Adevări și Provocare) și pe pastilele scurte de life-style”, a mai spus Mihai Morar.

Alte programe de pe ZU TV: un road-show, pornind de la caravana Zu Party și un proiect în care artiștii “vor cânta în locuri publice neconvenționale".

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Eu nu prea ma pricep la gramatica, dar mi se pare cel putin ciudata exprimarea: " Am constatat că postul este urmărit dacă nu este interupt de blocuri mari de conținut, " . Din cate stiu eu, blocurile mari sunt intrerupte de cele mici, nu invers. Cat despre audienta, cu o acoperire de peste 70% sunteti sub MTV, care mai are doar 42% din piata. Putin ciudat, nu?
 • "postul este urmărit dacă nu este interupt de blocuri mari de conținut, cum era Flick & Popescu". Traducere: se uita asa putina lume la noi ca nu are rost sa avem angajati. un calculator cu clipuri si filmulete de pe youtube e suficient.
 • Peste nu mult timp vom afla ca acest post si-a inchis emisia. Motivul: audienta foarte mica datorita slabei prestatii dar si a calitatii emisiunilor difuzate, ca sa nu mai vorbim ca nu mai au resurse financiare necesare de cand Varanu' a fost condamnat la inchisoare cu executare.
 • In august, a fost asa dupa media de privitori:
  1. KissTV (11.000)
  2. UTV (7.000)
  3. ZuTV (6.000)
  4. MTV (6.000)
  5. Music Channel (4.000)
 • asta e clasamentul tau, de cand s-a lansat zu, nu cred ca m-am uitat mai mult de 1 minut la ei. aceeasi muzica de kko ca la celelalte posturi.

Trimite un comentariu