Skip to main content

ANUNŢ SUPRIZĂ. Robert Turcescu va realiza o emisiune la Naşul TV

 
Robert Turcescu Nasul
Robert Turcescu Nasul

Robert Turcescu Nasul

Publicitate

Robert Turcescu revine în televiziune. După ce a mărturisit, în urmă cu câteva săptămâni, că a fost agent sub acoperire şi s-a retras de la B1 TV, Turcescu se întoarce pe TV.

El va realiza emisiunea 100% la Naşul TV, începând de luni până joi de la ora 20.00.

El va fi în studioul Naşul TV şi duminică, în ziua alegerilor, când postul de televiziune va difuza o ediţie specială, începând cu ora 19.00, dedicată primului tur de scrutin al prezidenţialelor.

Anunţul a fost făcut marţi seară, la finalul emisiunii Naşul, cu Radu Moraru, în care Turcescu a fost invitat.

"Trebuie să spunem că am ţinut cont de faptul că Robert îşi doreşte să facă televiziune altfel şi i-am făcut o ofertă, iar el a acceptat", a anunţat pe post Radu Moraru.

„Mă bucur. Sper ca împreună să putem face lucruri împreună şi sper din tot sufletul că telespectatorii pe care ştiu că i-am avut cândva, oameni care m-au urmărit nişte ani de zile. Sper să aibă tăria să mă găseasc de luni până joi la Naşul TV”, a spus Turcescu.

În continuare, anunţul lui Turcescu: 

Robert Turcescu a fost realizator al emisiunii Sub semnul întrebării, la B1 TV, până în luna septembrie. Pe 21 septembrie, într-o duminică, el a anunţat la emisiunea Sorinei Matei că ar fi fost locotenent colonel sub acoperire, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Tot atunci, Turcescu a spus că el nu va mai realiza emisiunea “Sub semnul întrebării” până când judecătorii se vor pronunţa în privinţa vinovăţiei sale.

Înainte de declaraţiile făcute la B1, Turcescu postase pe blog un text cu titlul Mărturisire şi spovedanie, în care spunea că a fost locotenent colonel sub acoperire. Ziaristul a postat copii ale unui livret militar cu fotografia lui şi două ştate de plată.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • No iaca beleaua! Unde e surpriza? Basistii se aduna sub acelasi ac
    operis. Dupa papagalul de Radu il asteptam pe
    o colonelul papagal Robert.
  • Intrebare: Cine draq se uita la respectivul canal de TV?
    Raspuns: NIMENI !!!

Trimite un comentariu

sus