Skip to main content

VIDEO. Integral, primul interviu după numire cu Adrian Boțan, publicitarul român cu cea mai înaltă poziție

 

Adrian Botan 4

Publicitate

PaginademediaTV. Adrian Boțan, publicitarul de la McCann numit director de creație la nivel global pe mai multe branduri Nestle, a acordat Paginademedia.ro primul interviu de la numirea oficială, anunțată săptămâna trecută.

Paginademedia.ro vă prezintă, integral, înregistrarea Interviului TV acordat de Adrian Boțan.

Ce spune despre numire?

“Sunt destul de mult plecat, cam in trei orase intr-o saptamana. Am echipa cu care lucrez aici, dar avem si la Londra. Colaboram si cu echipe din State sau Buenos Aires. Deci multe resurse care trebuiesc coordonate. Dar e frumos, imi place.

Ce a contat în alegerea lui pentru această poziție?

În primul rand, e o reputatie construita in timp. Nu doar a mea, ci a agentiei McCann. Cred ca in momentul acesta, McCann Bucuresti e una dintre primele trei agentii, ca si calitatea creatiei, din reteaua McCan, in lume. Cred ca acest lucru conteaza.

Sunt destul de cunoscut in retea. Ne stia lumea, faceam chestii bune prin McCann, inca din 2006-2007, apoi am castigat premii pentru toata reteaua, fiind director de creatie pentru Europa Centrala si de Est. Si nu e numai asta, si ca business suntem bine si crestem regiunea – Europa nu sta atat de bine, si regiunea asta se detaseaza ca fiind in crestere. Bineinteles, luand un Grand Prix la Cannes, prima chestie – primesti telefon de la CEO, conteaza si asta, de ce sa mint.

Vă invităm să vedeți un interviu în care Adrian Boțan vorbește de noua poziție, despre ce înseamnă exact, despre publicitatea din România, despre Ghiță Ciobanul, despre campania Why don’t you come over, dar și despre lupta pentru Cotroceni.

Interviul a fost realizat la Dynacord Cafe, iar transcrierea a fost făcută de Mediafax Monitorizare

VIDEO. Adrian Boțan la PaginademediaTV, înregistrarea integrală:

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu