Skip to main content

Cozmin Guşă, mesaj la Realitatea TV după condamnarea lui Păcuraru: „deşi va fi mult mai greu fără contribuţia lui Maricel, vom reuşi să asigurăm fluenta activităţii”

 
cozmin-gusa-604-liviu-chiri
cozmin-gusa-604-liviu-chiri

cozmin-gusa-604-liviu-chiri

Publicitate

Cozmin Guşă, unul dintre acţionarii Realitatea TV, a trimis un mesaj angajaţilor după ce partenerul său în această afacere, Maricel Păcuraru, a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare.

„Din pacate, din cauza unor greseli, care pot fi inclusiv ale unor persoane din justitie care-au instrumentat sau judecat cazul, partenerul si prietenul meu Maricel Pacuraru va fi obligat sa ispaseasca o pedeapsa grea”, a scris Cozmin Guşă în mesajul către angajaţi.

Guşă i-a asigurat pe angajaţi că va asigura fluenţa activităţii Realitatea TV: „In ceea ce priveste „familia Realitatea", vreau sa stiti ca, desi va fi mult mai greu fara contributia lui Maricel, vom reusi sa asiguram fluenta activitatii pe aceleasi coordonate pe care am reusit sa o facem in ultimii doi ani.”

Reamintim că Maricel Păcuraru, cel care deţine alături de Cozmin Guşă postul Realitatea TV, a fost condamnat astăzi definitiv la o pedeapsă de patru ani închisoare cu executare. El a fost condamnatpentru spălare de bani şi complicitate la abuz în serviciu, în cazul Poşta Română.

Mesajul integral, în continuare:

Din pacate, din cauza unor greseli, care pot fi inclusiv ale unor persoane din justitie care-au instrumentat sau judecat cazul, partenerul si prietenul meu Maricel Pacuraru va fi obligat sa ispaseasca o pedeapsa grea. Maricel este un barbat puternic care va trece cu demnitate si peste acest hop din viata sa, iar eu si prietenii sai vom fi alaturi de el si de familia sa in toata perioada care va urma.

In ceea ce priveste "familia Realitatea", vreau sa stiti ca, desi va fi mult mai greu fara contributia lui Maricel, vom reusi sa asiguram fluenta activitatii pe aceleasi coordonate pe care am reusit sa o facem in ultimii doi ani.


Legat de atacurile la care suntem supusi din partea unor asa-zisi colegi din media, va rog sa le ignorati, ele sunt total neindreptatite, atata timp cat cauza pentru care a fost condamnat Maricel nu are nicio legatura cu activitatea Realitatea Media, in timp ce deontologia celor care denigreaza sau a patronilor lor este total chestionabila.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • PRO EUTANASIA PRO EUTANASIA
    Adică ce făcea Maricel Păcuraru de o să fie greu acum să se asigure "fluenţa activităţii"?!!! Monta, filma, lua interviuri, producea emisiuni?
    Oricum, condamnarea asta e "mană cerească" pentru tine Guşă pentru că ai motiv ca să întârzii iar salariile puţinilor angajaţi care au mai rămas în Realitatea.
  • bleumarin bleumarin
    ramane Bianca Oanea . acea sluga belicoasa
  • Guliver Guliver
    Geopoliticianul Guse nu e decat un milog care ciuguleste cate ceva de prin buzunarele lui Niro, Cocos, Maricel, etc. Cum toti sint la puscarie a mai ramas Ioan Nicolae de prostit, asta pana nu ajunge si el la bulau, dar deja o face Rares Bogdan de ceva timp. De la Elena Udrea a luat deja banii Lavinia Sandru dupa cata campanie desantata i-a facut prin emisiuni si poate ii mai arunca Robert Negoita cate o firimitura. Cel mai mare succes politic al geostrategului care se baga in seama de paispe ori pe zi pe ecrane pe motiv ca le stie pe toate este potopul de suturi in cur si de papornite in cap pe care l-a receptionat in Pta Universitatii de la babe si mosi. Va aduceti aminte, in 2007 la suspendarea lui Base! Ala e adevaratul Guse,
  • Unf Unf
    Realitatea nu e si nu va fi familia ta, domnule gusa! Ati distrus familia asta, voi si multi altii ca voi! Rusine si pacat!
  • Klaus Ponta Klaus Ponta
    Zice dl Gusa in mizeria aia de mesaj (oare este pe bune?) ca "vom reusi sa asiguram fluenta activitatii". Cum, atata timp cat Pacuraru e la parnaie, cat Cocos si Niro sunt arestati, cat nici Dana Secretara nu se simte prea bine cu DNA-ul pe cap si cat Curtea de Apel a dat pt a 27-a oara dreptate lui Elan (alt infractor) in procesele cu GMG Media Box? Victor Ponta zicea aseara la Romania TV ca datoriile Realitatii la stat sint de 90 milioane RON. In conditiile in care Cosmin Gusa a dat afara sute de oameni dupa un management catastrofal, cine mai ramane sa stinga lumina? E f interesant de urmarit si super-tupeul deontologilor postului, care critica toata ziulica pe toata lumea si dau sfaturi de menagement in timp ce la ei in curte toti posibilii patroni care se cearta pe acte sunt pe la parnaie sau fugiti pe afara.
  • prapastiosu prapastiosu
    Adica Pelikane, justitia e de vina ca asociatul tau chelner a calcat pe bec?
    Eu consider ca a reusit o performanta sa-si negocieze pedeapsa la jumatate de cand a devenit "actionar" la Realitatea! Nu asta a fost scopul lui de a pune mana pe postul asta? Al tau nu stiu care e inca, dar o sa vedem in curand!
    Oricum dupa turul doi o stergi talhareste cu safe-ul gol!!!
  • Cosmin Cosmin
    Când mergi în vizita la el mai Cosmine? Sa ramai și tu sa nu se plictisească cointerlopul tău
  • Thor Thor
    Televiziunile noastre de știri: Voiculescu (Antena 3) - 10 ani. Păcuraru (Realitatea) - 4 ani. Niro (B1 & Realitatea) - deocamdată arestat preventiv. De Vîntu nici nu mai are rost să pomenim.
  • Mm Mm
    Pacat de postul ala TV.E mort demult,de cand l-a luat Vantu si apoi l-a dezmembrat Ghita.Gusa e doar ultimul nimeni care l-a folosit doar ca jucarie inainte de a fi inchis de tot.
  • Un fost Un fost
    Cosmin Gusa n-a asigurat nimic la Realitatea, nici macar un bec. Omul e perfect compromis, mai are de luat ceva deconturi de la Nuti Udrea daca nu cumva i-or fi luat-o inainte Rares si Lavinia ori poate de la Iohannis. Apropo Dana Secretara ce-o mai face?
  • Justitiarul Justitiarul
    Carevasazica, mai Gusa, in cazul prietenului tau infractor cu acte in regula e vorba de "greseli ale justitiei", in timp ce in cazul celor care te-au aruncat peste bord din politica arestarile si condamnarile sunt perfect justificate?!

Trimite un comentariu

sus