Skip to main content

(P) Aston Kutcher ne arată că despărţirile sunt foarte simple. Cunoscutul actor joacă în noul spot de promovare a gumei de mestecat Orbit

 
Ashton Kutcher on set of Wrigleys/ Orbit shoot in LA
Ashton Kutcher on set of Wrigleys/ Orbit shoot in LA

Ashton Kutcher on set of Wrigleys/ Orbit shoot in LA

Publicitate

(P) În noua campanie Orbit, îndrăgitul actor Ashton Kutcher ne face o adevărată demonstraţie de igienă orală, în timp ce se desparte de o felie de pizza de-a dreptul apetisantă.

Interpretând o scenă preluată din viaţa reală de cuplu, Ashton încearcă din răsputeri să se despartă de o felie de Pizza (personaj animat), dar ajunge la o dispută când aceasta opune rezistenţă. Ashton e înnebunit după pizza, dar, ca multe alte băuturi şi alimente, aceasta are prostul obicei de a rămane mai mult decât e dorită, ştirbindu-i încrederea în sine şi, în final, putându-i afecta sănătatea dinţilor.

Referitor la implicarea lui în campanie, Ashton a declarat:

“Sunt un mare fan Orbit, iar atunci când Wrigley mi-a prezentat ideea, m-am gândit că ar fi interesant să joc scena unei despărţiri... e ceva prin care cu toţii am trecut măcar o dată în viaţă, deci ne raportăm uşor la ea.”

“Mesajul spotului este unul puternic. Nu avem întotdeauna posibilitatea să ne spălăm pe dinţi după fiecare masă sau gustare, în schimb putem mesteca gumă pentru a scăpa de resturile de mâncare ce refuză să se ,,despartă’’ de dinţii noştri. Important este să fie fără zahăr.”

Mestecatul gumei fără zahăr după ce bem sau mâncăm ceva poate contribui semnificativ la igiena noastră orală de zi cu zi. Aceasta stimulează producţia de salivă care ajută la îndepărtarea resturilor de mâncare dintre dinţi şi neutralizează acizii plăcii bacteriene care, în timp, pot slăbi rezistenţa dinţilor şi pot determina apariţia cariilor.

Beneficiile pe care guma Orbit le are pentru igiena orală sunt recunoscute de Federaţia Dentară Internaţională şi susţinute de asociaţiile locale pentru promovarea sănătăţii orale din întreaga lume. Mestecatul gumei fără zahăr este un obicei sănătos pentru dinţi, despre care încă nu au aflat suficient de mulţi oameni.

Purtătorul de cuvânt al Orbit România, Adina Bahcevanii, a declarat:

“Cu zâmbetul lui care a cucerit inimile oamenilor din întreaga lume, Ashton Kutcher a fost alegerea perfectă pentru noua campanie Orbit! E foarte simplu şi plăcut să mesteci gumă fără zahăr ca să-ţi cureţi dinţii după o gustare sau o băutură, indiferent unde te afli - în plus, are un gust delicios.”

Noul spot va fi difuzat anul acesta în România şi în multe alte ţări din Europa. El face parte din campania de promovare a igienei orale semnată de brandul Orbit. Anterior, campania a fost susţinută de actorul Antonio Banderas, pe care l-am văzut la rândul lui despărţindu-se de resturile de mâncare ce rămăseseră în zonă mai mult decât trebuia.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andreea Andreea
    Mult mai bun e spotul publicitar cu Banderas. No offence!

Trimite un comentariu

sus