Skip to main content

Victor Ciutacu a câștigat un proces cu Sorina Matei. Realizatoarea B1 TV trebuie să-i plătească 3.000 de lei jurnalistului de la România TV

 

ciutacu-matei

Publicitate

 

 

Jurnalistul Victor Ciutacu, de la România TV, a câștigat în instanță un proces cu fosta sa colegă Sorina Matei. Aceasta ar trebui să-i plătescă daune de 3.000 de lei lui Victor Ciutacu, însă decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în 30 de zile de la comunicare.

În timpul procesului și Sorina Matei s-a transformat în reclamantă față de Victor Ciutacu însă cererea i-a fost respinsă de către judecătorie întrucât fie faptele s-au prescris, fie au fost considerate neîntemeiate.

 

Decizia Judecătoriei, pe scurt: 

Admite în parte acţiunea. Obligă pârâta - reclamantă la plata către reclamantul – pârât a sumei de 3.000 lei reprezentând despăgubiri pentru daune morale. Admite excepţia prescripţiei dreptului la acţiune în ceea ce priveşte faptele imputate de pârâta - reclamantă anterioare datei de 13.11.2010. Respinge cererea reconvenţională având ca obiect aceste fapte ca prescrisă. Respinge în rest cererea reconvenţională ca neîntemeiată. Cu apel în 30 zile de la comunicare, cererea urmând a fi depusă la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti.

 

Victor Ciutacu a dat-o în judecată pe Sorina Matei în mai 2013, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Scandalul a pornit odată cu trecerea lui Victor Ciutacu de la Antena 3 la România TV, cei doi devenind colegi, iar acest fapt a stârnit o reacție virulentă din partea jurnalistei.

„Cred că pe lumea asta există oameni și jeguri umane. Individul Ciutacu este, în opinia mea și fără pic de îndoială, un jeg uman. Un om care se tranzacționează la nesfârșit pentru un pumn de bani ca să înjure pe unul sau pe altul, în funcție de cine oferă mai mult, nu are ce căuta în breasla asta”, a declarat la acea vreme Sorina Matei.

Victor Ciutacu a decis să o dea în judecată pe Sorina Matei după folosirea unor expresii jignitoare într-o postare de pe blogul jurnalistei. Printre expresiile folosite s-au numărat:

„Individul Ciutacu este, în opinia mea și fără pic de îndoială,un jeg uman”
„Un individ care pupă în fund infractorii, lumea crimei organizate”
„Un posesor de orificii și atât”
„jegurile umane gen Ciutacu”
„Un mahalagiu și fustangiu de cea mai joasă speță”
„…*câtă nesimțire și cât tupeu poți să ai? Dar ca să faci toate astea, trebuie să te numești Victor Ciutacu”
„…*se tranzacționează la nesfârșit pentru un pumn de bani ca să înjure pe unul sau pe altul”
„…*pupă în fund infractorii, lumea crimei organizate, pune pușcăriabilii pe piedesal și îi ridică în slăvi cu gura plină”
„…*suge bani de la instituții ale statului (vezi cazul APAPS) – dar și din alte afaceri”
„În ultimii 5 ani, acest personaj a aruncat cu atâtea tone de noroi, mizerie, rahat și lături în oricine i-a stat în cale, în oricine i-a afectat interesele penale și financiare până la urmă”
„Un om care până la urmă trăiește din șpăgi pe bandă rulantă*”
„… *se îmbată prin restaurante de lux cu politicieni și oameni de afaceri importanți și foarte controversați”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu