Skip to main content

Victor Ciutacu a câştigat un proces cu Sorina Matei. Realizatoarea B1 TV trebuie să-i plătească 3.000 de lei jurnalistului de la România TV

 
ciutacu-matei
ciutacu-matei

ciutacu-matei

Publicitate

Jurnalistul Victor Ciutacu, de la România TV, a câştigat în instanţă un proces cu fosta sa colegă Sorina Matei. Aceasta ar trebui să-i plătescă daune de 3.000 de lei lui Victor Ciutacu, însă decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în 30 de zile de la comunicare.

În timpul procesului şi Sorina Matei s-a transformat în reclamantă faţă de Victor Ciutacu însă cererea i-a fost respinsă de către judecătorie întrucât fie faptele s-au prescris, fie au fost considerate neîntemeiate.

Decizia Judecătoriei, pe scurt: 

Admite în parte acţiunea. Obligă pârâta - reclamantă la plata către reclamantul – pârât a sumei de 3.000 lei reprezentând despăgubiri pentru daune morale. Admite excepţia prescripţiei dreptului la acţiune în ceea ce priveşte faptele imputate de pârâta - reclamantă anterioare datei de 13.11.2010. Respinge cererea reconvenţională având ca obiect aceste fapte ca prescrisă. Respinge în rest cererea reconvenţională ca neîntemeiată. Cu apel în 30 zile de la comunicare, cererea urmând a fi depusă la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti.

Victor Ciutacu a dat-o în judecată pe Sorina Matei în mai 2013, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Scandalul a pornit odată cu trecerea lui Victor Ciutacu de la Antena 3 la România TV, cei doi devenind colegi, iar acest fapt a stârnit o reacţie virulentă din partea jurnalistei.

„Cred că pe lumea asta există oameni şi jeguri umane. Individul Ciutacu este, în opinia mea şi fără pic de îndoială, un jeg uman. Un om care se tranzacţionează la nesfârşit pentru un pumn de bani ca să înjure pe unul sau pe altul, în funcţie de cine oferă mai mult, nu are ce căuta în breasla asta”, a declarat la acea vreme Sorina Matei.

Victor Ciutacu a decis să o dea în judecată pe Sorina Matei după folosirea unor expresii jignitoare într-o postare de pe blogul jurnalistei. Printre expresiile folosite s-au numărat:

„Individul Ciutacu este, în opinia mea şi fără pic de îndoială,un jeg uman”
„Un individ care pupă în fund infractorii, lumea crimei organizate”
„Un posesor de orificii şi atât”
„jegurile umane gen Ciutacu”
„Un mahalagiu şi fustangiu de cea mai joasă speţă”
„…*câtă nesimţire şi cât tupeu poţi să ai? Dar ca să faci toate astea, trebuie să te numeşti Victor Ciutacu”
„…*se tranzacţionează la nesfârşit pentru un pumn de bani ca să înjure pe unul sau pe altul”
„…*pupă în fund infractorii, lumea crimei organizate, pune puşcăriabilii pe piedesal şi îi ridică în slăvi cu gura plină”
„…*suge bani de la instituţii ale statului (vezi cazul APAPS) – dar şi din alte afaceri”
„În ultimii 5 ani, acest personaj a aruncat cu atâtea tone de noroi, mizerie, rahat şi lături în oricine i-a stat în cale, în oricine i-a afectat interesele penale şi financiare până la urmă”
„Un om care până la urmă trăieşte din şpăgi pe bandă rulantă*”
„… *se îmbată prin restaurante de lux cu politicieni şi oameni de afaceri importanţi şi foarte controversaţi”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • culmea e că amândoi au aceeași cantitate de creier... lipsă!

Trimite un comentariu

sus