Skip to main content

Lucian Mândruţă a renunţat la licenţa LaŞtiri.ro la trei luni după ce a primit-o

 
Lucian Mandruta
Lucian Mandruta

Lucian MandrutaLucian Mândruţă a renunţat la postul LaŞtiri.ro, pentru care a primit licenţă în luna septembrie 2014. Retragerea a fost făcută la cererea titularului depusă la data de 23 decembrie 2014.

Publicitate

Reamintim că proiectul lui Mândruţă intrase în stand by, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Conform surselor Paginademedia.ro, în urma unor neînţelegeri cu Adrian Sârbu, Lucian Mîndruţă s-a retras din proiect, luând şi actele de licenţă ale staţiei.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, proiectul urma să fie dezvoltat în cadrul Mediafax, compania deţinută de Adrian Sârbu. Licenţa pentru postul TV era luată de o companie deţinută de Lucian Mândruţă.

Licenţa LaŞtiri.ro a fost obţinută în luna septembrie. Societatea care a primit licenţa este Media Play SRL, companie deţinută integral de Lucian Mîndruţă, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • radu, asta asa e. acum nu vom mai vedea pe LaStiri.ro cum Mandruta face Talk-Showurie in Garsoniera sa din Piata Romana, Imprumutata de un Prieten de al sau, Dan parca il cheama.
  • Amadeus, si eu am sa Astept cu Nerabdare, Mandruta e unul dintre Oamenii de care se face de Ras cel mai putin pe TNR. sper ca asta sa se Schimbe dupa articolul tau propus. :)
  • Un barbat inteligent si carismatic, un adevarat one man show, nici ca o sa mai existe in istoria televiziunilor din Romania. Chiar nu inteleg de ce nu il cheama nimeni la tv la cat de bun este
  • Acum astept cu si mai multa inflacarare de la TNR '10 lucruri despre renuntarea lui LM la acest proiect"
  • adi, ca sa aiba toata Lumea de cine sa Rada, iar Mandruta e un bun Examplu de cine sa Radem. :))
  • Nu-mi vine sa cred!!!! Balbutza, acest nu-sunt-bun-de-nimic-orice-as-incerca-sa-fac?! Chiar! De ce insistati cu stiri despre nimeni care a mai facut inca un nimic?
  • inca un Canal TV a murit inainte de a se Naste, mai ceva ca Realitatea Plus a lui Gusa.

Trimite un comentariu

sus