Skip to main content

Teddy Dumitrescu, şeful Publicis: Elena Udrea a dat peste 20 de milioane de euro în licitaţii trucate de la MDRT lui The Group

 
Teddy Dumitrescu, şeful Publicis: Elena Udrea a dat peste 20 de milioane de euro în licitaţii trucate de la MDRT lui The Group

Teddy Dumitrescu

Publicitate

Teddy Dumitrescu, şeful grupului Publici, a reacţionat ieri, pe pagina sa de Facebook în contextul cercetării penale a Elenei Udrea, deputat şi fost ministru al Turismului.

În postarea, semnalată jurnalistul Cătălin Tolontan pe blog, Dumitrescu spunea că Elena Udrea ar fi dat peste 20 de milioane de euro sub forma unor licitaţii trucate companiilor The Group, deţinut de Zoltan Szigeti.

„Elena Udrea a dat 20+ mil EUR în licitaţii trucate de comunicare de la MDRT lui The Group. Jumătate din licitaţii le-am câştigat noi şi am fost descalificaţi abuziv”, a scris şeful Publicis pe pagina sa de Facebook.

 Iată postarea integrală:  

captura

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • TOP ştiri şi ziare online - Cătălin Tolontan: Conflictul boșilor
  […] natura lor nu se schimbă, adică nu devin mai puțin sau mai mult publice, dacă le preiau tolo, pagina de media, CNN sau nu le preia nimeni. Că Dumitrescu și-a retras postul de pe facebook e treaba lui, asta […]
 • Conflictul boșilor din publicitate: Zoltan Szigheti îl dă în jud
  […] natura lor nu se schimbă, adică nu devin mai puțin sau mai mult publice, dacă le preiau tolo, pagina de media, CNN sau nu le preia nimeni. Că Dumitrescu și-a retras postul de pe facebook e treaba lui, asta […]
 • reporter reporter
  cine zice?
  :) teodorescu aka teddy?
  ps- ăsta nu e nume de jucărie?...
 • Florin Florin
  Zice clar ca au facut contestatii, dar unii se cred destepti fara sa citeasca. :))
 • Florin Florin
  scrie clar in postarea de pe facebook ca ei au facut contestatii inclusiv in prima instanta. asa ca nu s-a trezit acum sa vorbeasca.
 • Valentin Valentin
  Corect! Unii profita de ocazie pentru a se razbuna pe The Group. Cel putin, asa pare.
 • Teddy ( neaparat cu doi d si cu y ) Teddy ( neaparat cu doi d si cu y )
  Ia uite-l cum sare la cap, taman acum, dupa 4-5 ani de zile!!! Pai ce-ai patit pana acum, mai Teddy Dumitrescu ( neaparat cu doi d si cu y ), cine te-a oprit sa-ti bagi in hazna rivalul la castigarea de licitatii? Deci The Group v-a luat fatza si voi ati ajuns pe locul doi. Foarte bine, mai Teddy ( neaparat cu doi d si cu y ), dar de ce nu ne povestesti si faptul ca licitatiile erau organizate de catre beneficiarul investitiei si ca Elena Udrea n-avea niciun amestec in asta? Mai, Teddy, mai, vino-ti pe cale, nu te mai lua dupa Coldea si Kovesi ca vei intra sigur la bulau!!!
 • woody woody
  mai bine ii trimiti CV daca tot il placi maxim :)
 • Obi One Obi One
  cum dau like la commentul lui "Traficantu" ? :))))
 • traficantu traficantu
  Sunt socat de piata de publicitate de la noi. Zece agentii s-au unit intr-o actiune care nu face decat sa ridice The Group in ochii marilor clienti. Nu se poate ca atata minte sa aiba marii nostri publicitari si sa nu stapaneasca tocmai domeniul lor: imaginea. Cat despre acest Teddy Bear... ma scuzati... nu ma pot abtine: ce fata are!
 • catalin catalin
  presupun ca este un post ironic si sper ca asa si este!
 • Un om de (ne facem) bine:) Un om de (ne facem) bine:)
  Cazul asta va fi bomba nucleara a deceniului in media romaneasca. Uite 2 din licitatii:

  http://www.mediafax.ro/cultura-media/campanie-de-promovare-turistica-a-romaniei-la-cnn-euronews-si-eurosport-8298573

  http://www.mdrap.ro/comunicare/buletine/newsletter-mdrt?newsID=61&art=392
 • Cine-i paparuda asta Cine-i paparuda asta
  MDRT NU FACEA LICITATII.
  Niciodata Udrea n-a organizat licitatii!
 • Originalul Originalul
  Am incercat si eu sa citesc direct de pe pagina lui Teddy, dar nu am gasit postul respectiv. L-a sters sau are mai multe conturi ?
 • reporter reporter
  da' de unde știi tu teodorescule dumitrescule?... că la scris nu pari că te pricepi :)

Trimite un comentariu

sus