Skip to main content

CNA a aprobat licența postului Money News, deținut de Mohammad Murad. Parte din echipa The Money Channel se alătură proiectului. Daniel Apostol, responsabil pe editorial

 
CNA a aprobat licența postului Money News, deținut de Mohammad Murad. Parte din echipa The Money Channel se alătură proiectului. Daniel Apostol, responsabil pe editorial
Mohamad Murad_ Foto Business Magazin

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în ședința de astăzi acordarea unei licențe audiovizuale pentru postul Money News, ce va fi făcut de mare parte din echipa The Money Channel.

Postul va fi operat de societatea M&M Channel București, societatea în care acționar majoritar este omul de afaceri Mohammad Murad prin firma Triumf Construct.

Publicitate

Potrivit reprezentanților Money News, televiziunea ar urma să fie lansată peste câteva săptămâni.

Potrivit proiectului depus la CNA, postul are o investiție de 5 milioane de euro, va avea 24 de ore de program zilnic tematic de business, din care mai bine de 90% va fi producție proprie.

Studiourile Money News sunt amplasate în zona Floreasca, potrivit proiectului televiziunii.

Daniel Apostol va fi coordonator pe partea editorială a postului. „Ne-am propus să continuăm o parte din echipa pe care ne-ați regăsit în perioada anterioară la o altă stație (The Money Channel - n.r.), să continuăm într-un demers în care credem”, a spus Apostol în fața membrilor CNA. Acesta a fost însoțit la prezentare de Constantin Rudnițchi și Hroia Alexandrescu, ambii parte a echipei The Money Channel.

„Sunt foarte bucuros că lângă mine au venit câțiva oameni cu care în ultimii 3 ani am făcut programe de informare economică, programe de analiză economică și programe care s-au regăsit într-o grilă a unei televiziuni economice de la care am fi vrut mai multă dedicație. (...) Am purtat niște discuții de principiu cu alte tipuri de asociații patronale cu Camera de Comerț sau forumuri prezentându-le ideea acestui canal care să sporească ideea de informare prin educare.”, a mai spus Apostol.

Proiectul Money News a fost votat de membrii în unanimitate: Lorand Turoș, Viorel Vasile Buda, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu, Dorina Rusu și Răsvan Popescu.

Grila de programe

Grila va avea trei tronsoane principale, potrivit proiectului depus la CNA de reprezentanții postului:

  • 8.00 - 16.00  - Early view - „Informație. Informație. Informație”
  • 16.00 - 19.00 - Utility view. „Informație. Cunoaștere. Inițiere. Educație”
  • 19.00 - 24.00 - Analisys view. „Seara sintezelor. Informație. Analiză”

 

În grila Money News vor fi nume precum Loredana Popescu, Constantin Rudnițchi, Liviu Moldovan, Horia Alexandrescu, Liviu Moldovan.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu