Skip to main content

ProTV, restructurări la stațiile locale: câteva zeci de persoane vizate, din tehnic și administrativ. Ce spun oficialii postului despre măsuri

 
ProTV, restructurări la stațiile locale: câteva zeci de persoane vizate, din tehnic și administrativ. Ce spun oficialii postului despre măsuri
Pro TV

Pro TV restructurează stațiile locale ale postului. Din informațiile Paginademedia.ro, câteva zeci de persoane sunt vizate (operatori, tehnic și administrativ), din stațiile de la Constanța, Iași, Timișoara, Cluj și Brașov.

Publicitate

Reprezentanții Pro TV au declarat pentru Paginademedia.ro că măsura vine ca urmare a încetării transmisiei analogice terestre.

„Pro TV trece printr-un proces normal de revizuire a structurii și a operațiunilor administrative la nivelul stațiilor locale, ca urmare a recentei măsuri de încetare a transmisiei analogice terestre la care trebuie să ne adaptăm”, au precizat reprezentanții Pro TV.

Potrivit poziției Pro TV, “nu va fi efectuată nicio schimbare în structura departamentului de Știri Pro TV, iar corespondenții locali vor continua să ofere telespectatorilor știri prin intermediul rețelei de stații locale din principalele orașe ale țării”.

În urmă cu două săptămâni, Știrile Pro TV a renunțat și la trei dintre voice-overii programelor informative, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, vor urma și alte măsuri de restructurare în departamentul de știri al Pro TV.

Poziția oficială a Pro TV, pentru Paginademedia.ro, pe larg, despre măsurile de la stațiile locale:

“Modelul organizațional Pro TV este construit cu scopul de a atinge obiectivele companiei și de a alinia structura organizațională cu misiunea sa. Compania Pro TV are reguli clare de guvernanță corporativă, care stau la baza întregii activități, iar filozofia de business a echipei de management este construită pe leadership și responsabilizarea echipei. Orice schimbare care poate apărea la nivel de echipă ține cont de aceste coordonate, fără a influența calitatea conținutului pe care îl oferim telespectatorilor și a fi resimțită de către aceștia.

Știrile Pro TV au câștigat încrederea telespectatorilor, prin respectarea celor mai înalte standarde de jurnalism, etică și profesionalism, devenind astfel cel mai urmărit program de știri din România. Profesionalismul echipei Știrilor Pro TV a fost confirmat de-a lungul timpului prin furnizarea de informații de încredere și prin importantele campanii lansate, echipa noastră fiind singura din Europa Centrală și de Est care a câștigat un trofeu Emmy. Echipa știrilor va continua să stabilească cele mai ridicate standarde de jurnalism, profesionalism și reputație pe piața de televiziune, continuând să fie principalul pilon de conținut și contribuind la consolidarea brand-ului Pro TV.

Nu va fi efectuată nicio schimbare în structura departamentului de Știri Pro TV, iar corespondenții locali vor continua să ofere telespectatorilor știri prin intermediul rețelei de stații locale din principalele orașe ale țării. În acest moment, Pro TV trece printr-un proces normal de revizuire a structurii și a operațiunilor administrative la nivelul stațiilor locale, ca urmare a recentei măsuri de încetare a transmisiei analogice terestre la care trebuie să ne adaptăm.

Vom continua să oferim programe și formate de top, să aducem valoare adăugată producțiilor Pro TV și să livrăm telespectatorilor conținut de calitate. Ca lider al televiziunilor din România, vom continua să inovăm constant și în viitor, atât în ceea ce privește crearea grilelor, cât și în strategia de programare. La începutul acestui an, Pro TV a adus în casele românilor producții noi, bazate pe formate consacrate, precum Sunt celebru, scoate-mă de aici! și Ferma Vedetelor. Totodată, vom continua să producem și binecunoscutele show-uri Românii au talent, MasterChef, Vocea României, Visuri la cheie și Las Fierbinți.”

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Da. Restrucuturari fara cap si fara directie. Dar se ridica vreunul sa zica ceva? Nu, stam toti pititi in spatele calculatoarelor si speram sa nu fim noi pe lista. Cum ar fi o zi in care nimeni nu scrie, nu pleaca la filmarre? Ignore total?? Sau sa se duca cineva sa ii intrebe pe gandacii de bucatarie supravietutori din redcatie ba tu ce p... faci? gen Lasconi, care o freaca de ani de zile, iar acum, ca veni criza a pus de o campanie. cea mai proasta de la protv, in care, urecheaza profesorii din cuca macaii ca nu au diplome Cambridge.Sau Calangiu Silviu, un zero barat, salvat de la acasa, pus doar cu numele producator pe doua emisiuni cu care nu are treaba. Sau Lucaciu si Donovici care au un job oau dau titluri pe stiri,ATAT, chestie care poate fi facuta de editori. Astia sunt supravietuitorii. cu buze maro. Restructurari facute pe simpatii si antipatii. Dar vine si randul lor!
 • Aceste restructurari se vor termina cu restructurarea lui Cesnavicius, Stella Litou si toti smecherii care s-au aciuat pe aici prin Romania. Si cu pretentii de profesionisti. Sant zero!
 • Ce sa mai zici cand te cheama din concediu de maternitate directoarea stirilor PRO TV, rugandu-te, aproape implorandu-te, sa ii ajuti sa renunti la concediu si sa iti dea cateva salarii dupa ce pleci... Este ilegal si imoral. Angajatii trebuie sa stie ca nu au niciun motiv sa dea afara si, sa renunti de buna voie, nu e ok. Da-i in judecata si vei castiga mult! Merita acesti non profesionisti, oameni care nu au nici o legatura cu media. Ei vor doar restructurare fara cap, fara coada, fara directie. Merita sa plateasca si au de unde. Doar au anuntat rezultate pozitive anul trecut. Deci profit. Deci sa plateasca! Sa le pomeniti numele este o rusine!
 • Nu mai pupa atita in fund noii fanarioti...ca ai sa faci bube-n cerul gurii...Si stii vorba..uite ceru ...uite stele...uite capu...:)
 • asa fac la toate departamentele se folosesc de sefi pentru a da multimea afara,dupa aceea
  o sa-i dea si pe ei....acestia crezind ca ei vor ramine,... fac totul perfect....,pe rind le vine rindul la fiecare .....parca sunt nemtii de pe vremuri ca sa nu intru indetalii si cred ca asta se intimpla,cica se razbuna pe AS...
  astia nu sunt oameni sunt hiene..totul se va intoarce impotriva lor... ar trebui sa-i trimitem de unde au venit in tarile lor ,sa fim mai uniti ,sa nu le permitem sa-si bata joc sa-i umilim si noi ca sunt niste angajati nu dzei...
 • Nu cunosc decât un singur reporter disponibilizat, e vorba de Dan Cârstea de la Tulcea care a fost înlocuit de Daniel Năstase care a venit de la Antena 1, în locul lui fiind numit Velicu Buță care era la Prima TV.

  Iar la Deva Nicoleta Medrea a fost însărcinată și s-a căsătorit, de aceea nu a mai apărut pe post o vreme.

  Dintre cameramani mai știu că a plecat Kristian Kosa la Digi24.Iar Mădălina Bucur care era la Bistrița s-a mutat la Brașov,în locul ei apărând Alexandra Saltan.

  Și la Brăila anul trecut a rămas doar Nicu Stupariu ca reporter și cameraman după plecarea Mihaelei Dan la Realitatea/TV Sud Est.Acum nu se mai știe mai nimic de el deoarece câteva știri din județ în ultimele două luni au fost realizate de Marius Grama și Dan Cucu,corespondenții pe Galați ai ProTV.
 • Procese oameni buni. Nu semnati nimic. Pun presiune sa semnati amiabil pt ca le e teama de procese. Pai...cate w/e ati lucrat? Cate zile de concediu ati avut? Si cei care faceati 3 joburi intr- o statie reporter, operator, sofer acelasi om....ati fost platiti pentru toate astea? jegosii!!! Huo Protv.!!!! Auzi, doamna G Popescu...se aude ca dupa ce isi fac treaba cu tine, esti pe faras!
 • Multi reporteri si cameramani de la statiile locale fusesera disponibilizati, in urma cu ceva vreme.
  In multe judete, au ajuns in situatia in care cameramanul este si reporter...iar microfonul - atunci cind mai apare in cadru - este tinut de altii...pentru ca s-au facut reduceri drastice de personal.

Trimite un comentariu