Skip to main content

Moise Guran îşi consultă telespectatorii. La ce televiziune îl vor cei care îl urmăresc

 
Moise Guran
Moise Guran

„Unde v-ar plăcea să urmăriţi Biziday”, i-a întrebat Moise Guran pe români într-o postare pe site-ul emisiunii. După ce realizatorul TV a  decis să nu mai prelungească contractul cu televiziunea publică, unde a realizat emisiunea Biziday timp de cinci ani,  Guran i-a consultat pe telespectatori la ce televiziune l-ar vedea.

Publicitate

„După cinci ani în serviciul public, echipa Biziday va realiza din septembrie atât emisiunea cu acelaşi nume cât şi Clubul celor care muncesc în România la o staţie privată, dar în acelaşi regim de parteneriat şi coproducţie pe care l-am avut la TVR”, a explicat realizatorul TV pe site-ul biziday.ro.

Cum arată chestionarul: 

1. Vârsta, localitatea unde vă desfăşuraţi activitatea, ocupaţia.

2. Cât de des (în medie, zile din săptămână) aţi urmărit până acum emisiunea Biziday?

3. Urmăreaţi mai frecvent emisiunea în direct la TV, sau preferaţi înregistrarea online, pe biziday.ro?

4. La ce post aţi prefera să se difuzeze emisiunea Biziday şi de ce? Are importanţă postul?

Chestionarul lui Moise Guran a adunat în mai puţin de o zi peste 4.400 de comentarii, iar un procent covârşitor dintre cei care au răspuns chestionarului au ales Digi24.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Moise Guran a fost văzut în ultima săptămână patru redacţii: Realitatea TV, Digi 24, B1 TV şi Prima TV

CONTEXT. Jurnalistul Moise Guran a anunţat, luna trecută, că a decis să suspende unilateral negocierile cu TVR. Realizatorul Biziday a povestit atunci noile condiţii pe care le-a cerut TVR pentru un nou sezon al emisiunii: o altă oră de difuzare, dar şi ca Moise Guran “să se abţină pe viitor de la criticarea politicii manageriale sau editoriale a conducerii TVR”.

“Un astfel de punct de vedere nu poate fi acceptat şi, cu atât mai puţin, nu poate fi negociat”, a fost răspunsul lui Moise Guran.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    La CaCanal D, locul potrivit sa livreze cacao telespectatorilor sai inculti.
  • Sorin Sorin
    La PROTV sau TVR...dar aici nu se poate.
  • cristi cristi
    Guran, un nenorocit ca si ceilalti. Dezinformeaza publicul, minte poporul cu televizorul doarece e sponsorizat de banci si tine cu ele. Aici ma refer la comentariile despre imprumutatii in franci.
    Cred ca cel mai bine ari fi sa se duca la VATAFU TV, poate face casa buna cu Miron Cosma si poate va avea si el o audienta de 69 pers/luna :)
  • lili grama lili grama
    Asa am aflat cine a pus coada la pruna. Ridicol.
  • egmail egmail
    Un sondaj foarte bun, de ce s-ar duce la Antene sau la RTV, jeguri de programe la care se uita doar simpatizantii PyzSDei.
  • Robert B. Robert B.
    Cata ipocrizie poate incapea in Guran!

    Ce conteaza la ce televiziune se duce cata vreme emisiunea e aceeasi?

    Eu votez sa se duca la televiziunea lui Turcescu!

Trimite un comentariu

sus