Skip to main content

Vocea României începe în septembrie. Când va fi prima ediție

 
Vocea României începe în septembrie. Când va fi prima ediție
Antrenori Vocea Romaniei

Noul sezon al emisiunii Vocea României – al cincilea, va începe în luna septembrie. Oficialii Pro TV anunță că data primei ediții din acest an a talent-show-ului va fi vineri, 18 septembrie. Ora: 20.30

Publicitate

Componența juriului rămâne aceeași: Loredana, Marius Moga, Smiley și Tudor Chirilă. Decorul va fi însă unul nou, având în vedere că anul trecut emisiunea s-a filmat la Buftea, iar anul acesta la studiourile Kentauros.

Preselecțiile pentru acest sezon au avut loc în cinci orașe: Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Timișoara și București., cu peste 2000 de concurenți.

Pavel Bartoș, despre noul sezon:

„Cel de-al cincilea sezon Vocea României va fi unul incendiar! Incendiar, în primul rând din perspectiva concurenților, care se vede că și-au dorit să participe și își doresc cu ardoare să câștige acest trofeu numit Vocea României. În al doilea rând, din perspectiva antrenorilor, care sunt într-o formă de zile mari - se vede că și ei își doresc foarte mult să câștige acest trofeu. În al treilea rând, din perspectiva set-up-ului, care, dacă anul trecut ne-a surprins din toate punctele de vedere, anul acesta urcă la un alt nivel. Și, nu în ultimul rând, sper, din perspectiva prezentatorului, care duce stilul vestimentar într-o altă eră. Acum, lăsând gluma la o parte, s-a străduit și el să fie într-o formă de zile mari. Nu vă spun despre cine este vorba, o să vă dați seama când începe Vocea României.”, spune Pavel despre noul sezon Vocea României.

Anul trecut, Vocea României a început pe 15 septembrie, cu o audiență medie de aproape două milioane de români pe minut, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu