Skip to main content

CNA a retras licența TVR News, la o lună după ce postul și-a încetat emisia

 
CNA a retras licența TVR News, la o lună după ce postul și-a încetat emisia
tvr news

CNA a retras licența TVR News, ca urmare a solicitării venite din partea postului public. Forul a analizat cererea TVR în ședința de astăzi, prima după o lună în care nu a avut activitate întrucât mai mulți membri au fost în concediu, neputându-se asigura cvorumul.

Publicitate

Solicitarea de retragere la cere a licenței audiovizual a fost aprobată cu unanimitatea celor prezenți: Florin Gabrea, Lorand Turos, Viorel Buda, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu, Dorina Rusu, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea.

Reamintim că în luna iulie Consiliul de Administrație al TVR a decis să renunțe la TVR News, ca o măsură de reducere a costurilor televiziunii publice, având atunci conturile blocate de către ANAF. Astfel că, emisia postului a încetat la data de 1 august, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Vezi AICI ultimele minute de emisie ale TVR News.

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • CNA-UL DE AZI E O RUȘINE!!! Sper că citește și ultra-corectul domn Radu Herjeu pe aici! După cum scriam și cu altă ocazie, mai bine s-ar desființa decât să funcționeze în halul în care funcționează acum.

    Păi pe ordinea de zi a ședinței de azi (1 SEPTEMBRIE 2015) sunt incluse rapoarte de monitonizare inclusiv din NOIEMBRIE 2014! Ce mama naibii fac acolo de n-au avut timp până acum să ia niște decizii? Eu am depus o sesizare de mai bine de 6 luni și nu am primit nici măcar o confirmare că a fost înregistrată, nu mai vorbesc că nu s-a pus vreodată problema să ajungă pe ordinea de zi.

    Am mai trimis niște sesizări în 2010 și 2011 și atunci am primit răspuns (favorabil chiar) în termen de cel mult 30 de zile. Probabil membrii din Consiliul de la vremea aceea știau să mimeze că lucrează. cei de azi nu se mai obosesc nici măcar să mimeze. Dar atunci președinte era Răsvan Popescu, azi e Laura Georgescu.

Trimite un comentariu