Skip to main content

Echipa de la Trăsniții filmează un nou sezon, dar și un nou serial: La TV. Despre ce este vorba în La TV și când va fi difuzat

 
Echipa de la Trăsniții filmează un nou sezon, dar și un nou serial: La TV. Despre ce este vorba în La TV și când va fi difuzat
Trasnitii

Creatorii seriei Trăsniții au pregătit un nou serial de comedie care se va numi La TV și va fi difuzat tot pe Prima TV. Revine și producția Trăsniţii, cu un nou sezon.

Publicitate

Despre ce va fi vorba în noul serial La TV?

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, serialul urmărește viața din culisele televiziunii, cu personajele specifice audiovizualului. Actori în noul sitcom vor fi, în mare parte, cei din distribuția sitcomului Trăsniții.

Noul serial de pe Prima TV va fi difuzat de postul TV cel mai probabil în weekend, câte un episod pe săptămână.

Dacă La TV va fi în weekend, sitcomul Trăsniții va reveni în grila TV cu patru episoade în fiecare săptămână. Începând din 21 septembrie, sezonul cu numărul 25 va fi difuzat de luni până joi, de la ora 22.00.

Atât Trăsniții, cât și La TV, au același producător, Grig Chiroiu Media Company, firmă cu care Prima TV a avut un litigiu legat de o datorie de mai multe zeci de mii de euro.

Grig Chiroiu Media Company, casa de producție a serialului Trăsniții, a dat în judecată Prima TV pentru a-și recupera aproximativ 60.000 de euro. Instanța le-a dat câștig de cauză, după cum paginademedia.ro a scris AICI, însă televiziunea a intrat în insolvență (detalii, AICI).

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • daca nu mai e Marlanu, atunci nu mai are nici un farmec. Trasnitii fara Marlanu e ca si STAR TREK fara SPOCK sau Avengers fara Iron Man, ce rost are..... si se mai gandesc sa faca si un nou Serial, cand prima se apropie de inchidere acum cand sunt in INSOLVENTA. mai bine termina odata si gata cu atat pentru NIMIC.

    si ce mai nume asa de Inspirat...... auzi......... LA TV. pai daca e asa, nu e de mirare ca nu mai e nimic bun.... stiti voi unde. sa vedem cate editii vor fi dedicate lui pupaza si huidu za killer, la nesfarsit, si cine se mai uita la prima.....

Trimite un comentariu