Skip to main content

FĂRĂ NUMĂR! După Capatos, amendat pentru manelistul Guță, a urmat și Leo de la Strehaia. Ce amendă a luat Kanal D

 
FĂRĂ NUMĂR! După Capatos, amendat pentru manelistul Guță, a urmat și Leo de la Strehaia. Ce amendă a luat Kanal D
Kanal 7

CNA a intrat astăzi în maneliști. Primul a fost manelistul Guță, protagonistul emisiunii Un show Păcătos, din cauza căruia Antena 1 a fost amendată cu 50.000 de lei. Imediat pe ordinea de zi a intrat "șatra" lui Leo de la Strehaia, personajul principal de la WowBiz, programul tabloid al Kanal D.

Telenovela de cort de la postul turcesc, găzduită în emisiunea lui Mădălin Ionescu, a fost amendată de CNA cu 10.000 de lei, mai puțin decât "performanța" lui Guță. Pentru ce a luat amenda, mai exact?

Publicitate

Forul de reglementare în audiovizual a invocat un articol din codul de reglementare legat de limbaj. Mai exact, articolul 40, aliniatul 3 (același invocat și în cazul lui Capatos), care spune că:

„Moderatorii, prezentatorii şi realizatorii programelor au obligaţia să nu folosească şi să nu permită invitaţilor să folosească un limbaj injurios sau să instige la violenţă.”

Amenda Kanal D a fost luată pentru trei ediții WowBiz din luna iulie.

Nu este prima amendă luată din cauza lui Leo. La începutul verii, Kanal D a fost amendat cu 30.000 de lei, tot pentru emisiunile WowBiz, dar pentru alte ediții.

Paginademedia.ro a scris încă din vară despre "desfășurarea de forțe" de la WowBiz, cu familia lui Leo de la Strehaia în prim plan. În sezonul de toamnă abia început, Leo a revenit în prin plan. În același timp, concurentul de la Antena 1, Un show păcătos, a mers tot pe subiecte "de șatră", dar cu manelistul Nicolae Guță și amantele lui în prim plan.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Deci 10.000 de lei.. pff! Minim 30.000 de lei le dadeam. Credeam ca CNA-ul s-a trezit, dar vad ca ei inca incurajarea emisiunii baubiz sa duca mai departe telenovela.
    Abia astept sa vad cum se milogeste DIN NOU Medelin la CNA alaturi de Leo:)) Cum au facut-o in vara.

Trimite un comentariu