Skip to main content

Reţeta turcească a ajuns şi la Prima TV. Postul a achiziţionat drama istorică Putere şi Glorie

 
Putere_si_glorie1
Putere_si_glorie1

Prima TV a achiziţionat producţia turcească “Putere şi Glorie” (Diriliş: Ertuğrul),anunţă postul de televiziune. Scris şi regizat de Mehmet Bozdağ şi produs de Metin Günay pentru televiziunea turcească TRT 1, serialul a fost achiziţionat anul acesta în peste 20 de ţări, printre care şi România. Postul nu a anunţat încă data lansării producţiei.

Publicitate

Răzvan Borş, Director de Programe Prima TV: „Am achiziţionat acest serial pentru publicul din România, ca o completare a ofertei noastre de programe, pentru că este o producţie care a înregistrat rezultate foarte bune în ţările în care a fost difuzată. De exemplu, Televiziunea naţională din Turcia a fost lider de piaţă, pe target-ul comercial, în fiecare zi de miercuri, când a difuzat serialul, producţia având o medie de 20% cotă de piaţă. În Turcia, serialul a fost difuzat pe un format de 3 ore, noi l-am achiziţionat într-un format de o oră comercială”

Acţiunea serialului se desfăşoară în secolul 13, iar firul narativ descrie viaţa lui Ertuğrul, tatăl lui Osman I, întemeietorul Imperiului Otoman. De coregrafia serialului s-a ocupat aceeaşi echipa care a lucrat pentru filme precum “The Expendables 2”, “47 Ronin” şi “Conan Barbarul”, iar costurile acestei producţii s-au ridicat la aproximativ 10 milioane de dolari. Producătorii serialului au reuşit să reproducă perfect atmosfera acelor vremuri cu ajutorul decorurilor spectaculoase, al costumelor impresionante şi al locaţiilor de filmare.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dimulescu dimulescu
    De ce nu se mai difuzeaza filmul putere si onoare?
  • Dommy Dommy
    Cu siguranta ca vor proceda la fel cu scoaterea din grila, asta doar daca nu are audiente bune!
  • Al Al
    De mult imi doresc sa-l vad, in special pentru actorul care l-a jucat pe Seref Komser in Kuzey Guney, sper sa fie difuzat in totalitate (si mai sper ca Prima nu va proceda ca cei de la Kanal D, intrerupand un serial de o mie de ori si ignorand cerintele publicului). Acest serial este foarte apreciat in Turcia, sper sa fie si pe placul publicului nostru. Abia astept!!
  • abdu rehab abdu rehab
    pana la urma se stia ca se va intampla si asta. bine ca baby broker e broke, macar mai scapam de un jeg de pe sticla, iar miscarea asta e doar sa incetineasca sfarsitul cel mai aproape. LOL
  • Doru Doru
    Sau cu "Inima de frate"... Presimt ca, daca noul serial ("Iertare") dat pe Acasa o sa aiba audienta mica, o sa fie si el intrerupt.
  • Alex Alex
    Pe amatorii acestor genuri de seriale ii sfatuiesc sa nu apuce a viziona acest serial turcesc, deoarece vor ramane cu buza umflata, fiindca Prima tv obisnuieste sa intrerupa difuzarea serialelor pe care le achizitioneaza. Mai bine sa nu vezi nici un episod, decat dupa vreo zece episoade sa ti se intrerupa firul actiunii asa cum Prima Tv a mai procedat si cu alte seriale de acest gen.
  • geo geo
    Mă cam îndoiesc că ”fanii” Prima TV agrează acest gen de producții.
    Poate mergea la Național TV ori Kanal D...
  • Florin Florin
    Aviz amatorilor de gen sa nu faca greseala de a-l urmari, ca daca nu scoate rezultatele asteptate, sigur il vor zbura din grila cum au facut cu telenovela mexicana. :))

Trimite un comentariu

sus