Skip to main content

Sorina Matei a pierdut definitiv un proces cu Victor Ciutacu. Ce sumă trebuie să-i plătească jurnalista lui Ciutacu

 
Sorina Matei a pierdut definitiv un proces cu Victor Ciutacu. Ce sumă trebuie să-i plătească jurnalista lui Ciutacu
ciutacu-matei

Jurnalista Sorina Matei a pierdut definitiv un proces cu fostul coleg de post de la România TV, Victor Ciutacu. Aceasta va trebui să-i plătească lui Ciutacu daune de morale în valoare de 3.000 de lei.

Ciutacu a acționat-o în judecată pe Sorina Matei în mai 2013, după ce aceasta a făcut o serie de afirmații jignitoare pe blogul personal, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Publicitate

„Cred că pe lumea asta există oameni și jeguri umane. Individul Ciutacu este, în opinia mea și fără pic de îndoială, un jeg uman. Un om care se tranzacționează la nesfârșit pentru un pumn de bani ca să înjure pe unul sau pe altul, în funcție de cine oferă mai mult, nu are ce căuta în breasla asta”, a scris la acea vreme Sorina Matei, după ce Ciutacu i-a devenit coleg la România TV.

În luna decembrie 2014, prima instanță, Judecătoria Sectorului, 1 a decis în favoarea lui Ciutacu, însă sentința nu a fost definitivă. Sorina Matei, dar și Victor Ciutacu au făcut atunci apeluri, care au fost judecate de Tribunalul București. Instanța a decis să-i respingă ambele apeluri ca nefondate. Astfel se menține decizia din decembrie 2014, a Judecătoriei.

Decizia Judecătoriei, pe scurt: 

Admite în parte acţiunea. Obligă pârâta – reclamantă la plata către reclamantul – pârât a sumei de 3.000 lei reprezentând despăgubiri pentru daune morale. Admite excepţia prescripţiei dreptului la acţiune în ceea ce priveşte faptele imputate de pârâta – reclamantă anterioare datei de 13.11.2010. Respinge cererea reconvenţională având ca obiect aceste fapte ca prescrisă. Respinge în rest cererea reconvenţională ca neîntemeiată. Cu apel în 30 zile de la comunicare, cererea urmând a fi depusă la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti.

Printre expresiile folosite de Sorina Matei la adresa lui Ciutacu s-au numărat:

 • „Individul Ciutacu este, în opinia mea și fără pic de îndoială, un jeg uman”
 • „Un individ care pupă în fund infractorii, lumea crimei organizate”
 • „Un posesor de orificii și atât” „jegurile umane gen Ciutacu”
 • „Un mahalagiu și fustangiu de cea mai joasă speță”
 • „…*câtă nesimțire și cât tupeu poți să ai? Dar ca să faci toate astea, trebuie să te numești Victor Ciutacu”
 • „…*se tranzacționează la nesfârșit pentru un pumn de bani ca să înjure pe unul sau pe altul”
 • „…*pupă în fund infractorii, lumea crimei organizate, pune pușcăriabilii pe piedesal și îi ridică în slăvi cu gura plină”
 • „…*suge bani de la instituții ale statului (vezi cazul APAPS) – dar și din alte afaceri”
 • „În ultimii 5 ani, acest personaj a aruncat cu atâtea tone de noroi, mizerie, rahat și lături în oricine i-a stat în cale, în oricine i-a afectat interesele penale și financiare până la urmă”
 • „Un om care până la urmă trăiește din șpăgi pe bandă rulantă*”
 • „… *se îmbată prin restaurante de lux cu politicieni și oameni de afaceri importanți și foarte controversați”.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Doar pentru ca nu ai voie sa spui asa ceva nu inseamna ca nu e adevarat ;).

  Pe de alta parte trebuie sa-mi exprim ceva indoieli despre justitie atunci cand cineva trebuie sa plateasca despagubiri pentru astfel de afirmatii dar "jurnalisti" ca Badea sau Gadea inca au voie sa iasa pe strada.
 • Sa confirme ce ? Ca e Ciutacu jeg uman ? Vrei un martor care sa confirme asta ? Limbaj de coltul blocului, asta are fatuca de care ne pare rau.
 • Imi pare rau pentru Sorina! Are dreptate in tot ce spune despre acest individ. Daca ar fi gasit un martor care sa confirme l-ar fi ingropat definitiv.

Trimite un comentariu