Skip to main content

Cătălin Striblea, fără emisiune la B1 ieri, după ce a prezentat la CNA proiectul de radio al grupului Adevărul

 
catalin striblea_twitter
catalin striblea_twitter

Publicitate

"Buna seara doamnelor şi domnilor, ne vedem la ora 21.00 în urma unor schimbări de ultimă oră în grila noastră. Schimbări neaşteptate, la fel ca permutările din Guvernul Cioloş", şi-a început emisiunea aseară Sabin Orcan, care a intrat în locul lui Cătălin Striblea.

Jurnalistul Cătălin Striblea a lipsit aseară de la B1 TV, iar în locul emisiunii Ultimul cuvânt a intrat X Press, producţie moderată de Sabin Orcan.

Ieşirea de pe post s-a întâmplat chiar în ziua în care Cătălin Striblea a participat la concursul CNA pentru a obţine o licenţă radio în Bucureşti. Striblea a reprezentant, alături de jurnalistul Teodor Tiţă, societatea Adevărul Live deţinută de omul de afaceri Cristian Burci. Proiectul de radio s-ar numi Adevărul Live, un radio de news. Ieri a concurat tot pentru o licenţă de Bucureşti (două sunt scoase la concurs), şi B1 TV, care vrea tot un radio de ştiri, prin care să retransmită programele TV (detalii, AICI).

Tot ieri, întrebat de un membru CNA dacă va continua şi colaborarea cu B1 TV, Striblea a răspuns că are contract cu televiziunea de ştiri până la 31 decembrie şi că acesta nu a fost reînnoit până la momentul respectiv.

„Contractul cu actualul meu loc de muncă expiră la data de 31 decembrie. Nu am negociat până în acest moment un alt contract şi încă nu ştim dacă o vom face. Deci, nu am negociat. Din punctul de vedere legal, oficial, contractul meu încetează la 31 decembrie”, a spus Striblea, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    Adriana Nedelea este digi 24 hd
  • ritmoo ritmoo
    oricum nu era prea grozav cum era la Romania Tv odata , totusi B1tv ar tr sa apeleze la cei din vechi gen Madalina Puscalau sau Adriana Nedelea care nu o mai vad pe nicaieri , sau aducerea de la Realitatea a Marinelei Mititelu .....sper sa nu l aduca pe Ciutacu

Trimite un comentariu

sus