Skip to main content

Ruxandra Ion se alătură Antena Group și devine consultant la Euforia TV

 
Ruxandra Ion se alătură Antena Group și devine consultant la Euforia TV
ruxandra ion
 Ruxandra Ion devine consultant de continut al statiei Euforia TV, potrivit unui anunț al grupului de presă.

Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group: „Antena Group are in momentul de fata cele mai puternice echipe de productie din piata. Ruxandra Ion este nu doar unul dintre numele reper in media, ci si un profesionist pe care si l-ar dori orice televiziune".

Ruxandra Ion: „Din punctul meu de vedere, televiziunea este o boala pe care daca ai luat-o nu te mai vindeci toata viata. Dupa doi ani de pauza, sunt foarte fericita sa fac ceea ce mi-a placut intotdeauna: televiziune. Ma bucur sa ma alaturi acestei echipe si sper sa fac lucruri memorabile”.

Ruxandra Ion, supranumită mama telenovelelor, are o vastă experiență îm productia de televiziune. Ea are in portofoliu, in calitate de producator general, sapte seriale de televiziune, 13 telenovele, un film de cinema, un film de TV. 

Ruxandra Ion a părăsit trustul Pro în martie 2014, după cum Paginademedia.ro a anunțat în exclusivitate AICI

Publicitate

Ruxandra Ion a venit în Pro TV încă de la începuturile stației Pro TV, la care prima producție a fost emisiunea pentru copii Abracadabra. Ulterior, a lansat și a condus canalul Acasă TV. A coordonat toate telenovelele lansate de stație, precum Numai iubirea (primul serial de acest gen), Inimă de țigan, Regina și State de România.

 În ultima perioadă, Ruxandra Ion coordona, practic, toate producțiile de ficțiune ale grupului Pro. La sfârșitul anului 2013, Ruxandra Ion și-a deschis o școală de talente - TV & Film Academy by Ruxandra Ion. Academia de talente a Ruxandrei Ion include cursuri de actorie, regie şi producţie TV şi film, scenaristică, prezentator TV, dans, make-up şi stil.

În toamna anului trecut, aceasta a primit o frecvență TV de la CNA pentru postul Happy Channel, pe larg AICI. Proiectul a intrat în stand by, după cum a declarat Ruxandra Ion în luna februarie a acestui an, pentru pagiandemedia.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Doamna Ion,
    Mi-e dor de tiganii!
    Vreau sa vad tiganci, suti, salbe, cai in apartamente si toate acele lucruri frumoase cu care ne-ati obisnuit!
  • Dna Ruxandra Ion, va rugam sa difuzati pe Euforia Tv telenovele mexicane marca Televisa : ex. La Sombra del Pasado, Muchacha italiana viene a casarse, Pasion Y Poder, etc.

Trimite un comentariu