Skip to main content

Ruxandra Ion se alătură Antena Group şi devine consultant la Euforia TV

 
ruxandra ion
ruxandra ion
Ruxandra Ion devine consultant de continut al statiei Euforia TV, potrivit unui anunţ al grupului de presă.
Publicitate

Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group: „Antena Group are in momentul de fata cele mai puternice echipe de productie din piata. Ruxandra Ion este nu doar unul dintre numele reper in media, ci si un profesionist pe care si l-ar dori orice televiziune".

Ruxandra Ion: „Din punctul meu de vedere, televiziunea este o boala pe care daca ai luat-o nu te mai vindeci toata viata. Dupa doi ani de pauza, sunt foarte fericita sa fac ceea ce mi-a placut intotdeauna: televiziune. Ma bucur sa ma alaturi acestei echipe si sper sa fac lucruri memorabile”.

Ruxandra Ion, supranumită mama telenovelelor, are o vastă experienţă îm productia de televiziune. Ea are in portofoliu, in calitate de producator general, sapte seriale de televiziune, 13 telenovele, un film de cinema, un film de TV.

Ruxandra Ion a părăsit trustul Pro în martie 2014, după cum Paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate AICI.

Ruxandra Ion a venit în Pro TV încă de la începuturile staţiei Pro TV, la care prima producţie a fost emisiunea pentru copii Abracadabra. Ulterior, a lansat şi a condus canalul Acasă TV. A coordonat toate telenovelele lansate de staţie, precum Numai iubirea (primul serial de acest gen), Inimă de ţigan, Regina şi State de România.

În ultima perioadă, Ruxandra Ion coordona, practic, toate producţiile de ficţiune ale grupului Pro. La sfârşitul anului 2013, Ruxandra Ion şi-a deschis o şcoală de talente - TV & Film Academy by Ruxandra Ion. Academia de talente a Ruxandrei Ion include cursuri de actorie, regie şi producţie TV şi film, scenaristică, prezentator TV, dans, make-up şi stil.

În toamna anului trecut, aceasta a primit o frecvenţă TV de la CNA pentru postul Happy Channel, pe larg AICI. Proiectul a intrat în stand by, după cum a declarat Ruxandra Ion în luna februarie a acestui an, pentru pagiandemedia.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • state state
    Doamna Ion,
    Mi-e dor de tiganii!
    Vreau sa vad tiganci, suti, salbe, cai in apartamente si toate acele lucruri frumoase cu care ne-ati obisnuit!
  • marian marian
    este un produs pe cale de disparitie aceasta.......
  • Andrei Andrei
    Dna Ruxandra Ion, va rugam sa difuzati pe Euforia Tv telenovele mexicane marca Televisa : ex. La Sombra del Pasado, Muchacha italiana viene a casarse, Pasion Y Poder, etc.

Trimite un comentariu

sus