Skip to main content

Cu Antena pe geam. Mihai Gâdea i-a rugat pe telespectatori să lipească în geam un poster cu mesajul "Antena 3 e și aici"

 
Cu Antena pe geam. Mihai Gâdea i-a rugat pe telespectatori să lipească în geam un poster cu mesajul "Antena 3 e și aici"

Mihai Gâdea și alți realizatori ai televiziunii de știri a trustului Intact au făcut aseară un inedit apel la solidaritate. Ei i-au rugat pe telespectatori să decupeze posterul cu "Antena 3 e și aici" de pe ultima pagină a ziarului Jurnalul Național și să-l lipsească pe geamul locuinței sau al mașinii.

Publicitate

Realizatorii Antena 3 le-au mai spus telespectatorilor ca apoi să trimită o poza pe adresa de mail a postului pentru ca televiziunea să poată arăta lumii întregi câți oameni sunt solidari cu ei. 

"Daca sunteți solidari cu noi, decupați această pagină și lipiți-o pe geam, cât mai vizibil, pentru ca noi să filmăm și să arătăm la tv câți români sunt alături de noi. Antena 3 e și la voi!", spun reprezentanții Antena 3, într-un articol publicat de Jurnalul Național

Posterul a fost publicat astăzi pe ultima pagină a ziarului Jurnalul Național. 

Campania de solidaritate lansată de Antena 3 amintește de celebra campanie a brandului Maggi, din 2005, "Urmează-ți inima și câștigă". La acea vreme, geamurile blocurilor au fost împânzite de posterele cu inimioare roșii. Românii sperau că echipa de campaniei a brandului le va bate la ușă pentru a le da un premiu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • pentru prostii care nu stiu;Basescu a intrebatla misto;ANTENA 3 E AICI,fiindca -i era dor de ea ca de o casa aprinsa.Antena 3 a intor-so;DA .ANTENA 3 E AICI,adica ,daca voi nu ne vreti noi va vrem.din paertea mea.antena 3 si irealitatea a-ti putea sa lipsiti cu desavarsire,sa vedeti .....regret?
 • mai domnilor;....va certati ca nu aveti altceva de facut ?.....pentru majoritatea cetatenilor e tare trist, ca la ora actuala nu ai ce vedea pe niciun post tv romanesc. Doar mizerii, emisiuni de divertismant de toata jena - care scot in evidenta lipsa crasa de cultura.
 • Unde sunt cele 14 comentarii?
  Pe geamul cui?
  Cu sau fara zabrele sa fie geamul pe care sa se lipeasca posterul "Antena 3 e si aici"?
 • Oare se poate sesiza CNA-ul in atare situatie? Una evidenta de delir, de emitere pe post a unor info false, de indus in eroare telespectatori in mod deliberat? Nu de alta, dar sunt oameni in varsta care chiar cred ce delireaza cei de la Antena 3. Iar cei in varsta, stim doar, sunt primii la vot, si chiar majoritar prezenti, la urne.....Deci, oare se poate sesiza CNA-ul? Sau se poate auto-sesiza?
 • Pai si Maggi si Antena 3 sunt la fel de toxice, deci nu ma mira ca au plagiat si ideea asta. Cine o fi venit cu ideea? Buzdugan sau Morar?
 • mariane - stai calm , fiecare se uita la ce vrea , dar tu te vei uita acum la vedetele lui capatos , pe care le injurai inainte , in ce situatie au ajuns protevistii
 • Iata ca si Antena 3 se otv-izeaza nu doar in ceea ce priveste subiectele si istericalele unora dintre prezentatori si invitati, ci si in modul penibil in care se autovictimizeaza. Pana la urma, ANAF pune in aplicare o decizie judecatoreasca definitiva din 2013 (!!!!). Ce vor jurnalistii de pe Antene? Oare nu au aflat ca pentru omul de rand, datoriile catre stat nu sunt amanate? Ca imediat i se pune poprire pe salariu pana achita tot ceare de achitat?! Sa isi ia posterul sa il lipeasca la ei acasa!
 • E mizerabil mesajul. Putem vedea pana unde merge indobitocirea romanului care se uita la astia. Gadea saracul e interesat de aia face asta, dar ce vina au ceilalti.
 • Pai ce sa faca si popa Gadea??!! Da copy-paste la ideea celor de la Maggi. Ca atat ii duce capul. Oare au platit drepturi de autor??!! Sau lor nu li se aplica legea, din nou, ei fiind mai presus de orice lege. Asa intelege Camelia Voiculescu originalitatea si spontaneitatea salahorilor de la Antena 3 si (L)Ante(r)na 1!! ( vezi comunicatul dat )
  Diferenta e ca popa nu are bani de premii sa le dea romanilor preocupati de Antena 3. Si ii mai si pune sa cumpere fituica. LOL!!

Trimite un comentariu