Skip to main content

Cristina Stănciulescu, fost publisher în Ringier, la un nou site de lifestyle. Totul despre noul proiect

 
Cristina Stănciulescu, fost publisher în Ringier, la un nou site de lifestyle. Totul despre noul proiect
Cristina Stanciulescu

Cristina Stănciulescu, fost redactor-șef al revistei Viva și expublisher al revistelor Ringier, este directorul editorial al unui proiect online de life-style ce urmează să se lanseze în luna martie.

Publicitate

Proiectul se va numi life.ro, iar din redacție mai fac parte Stela Nadoleanu (care a condus revista Time Out) și Cristina Manolache (ex Insight).

Detalii despre proiect, în continuare:

 - numele viitorului site: life.ro

- lansare: în a doua jumătate a lunii martie

- Echipa editorială este condusă de Cristina Stănciulescu

- dezvoltatorul proiectului este Orlando Nicoară, iar publisher este Tana Pazara. Ea a editat, în trecut, revista Superbebe, care și-a încetat apariția pe hârtie.

- zona de vânzări e asigurată Anca Toma, fost șef al vânzărilor online ale Ringier până anul trecut.

- Conceptul: LifeStyle, pe modelul How to spend it.

Cristina Stănciulescu, despre proiect, pentru Paginademedia.ro: 

"Life.ro va fi o publicație up-market, pentru un public țintă de 30 de ani și peste. Scriem de la stil până la bărci, de la sport, până la food, de la travel de înaltă ținută, rafinat, smart, până la mașini, de la ceasuri și bijuterii, până la tehnologie. 

Caritatea și civismul sunt domenii care vor fi acoperite, indiferent că vorbim de vedete sau de companii. Charity-ul a devenit aproape un domeniu obligatoriu."

Ce unește toate aceste domenii:

"Tonul, care este foarte prietenos, elegant, cu umor, relaxat. Pentru că publicul căruia i se adresează e dat de oameni care știu să cheltuiască, care știu să-și trăiască viața, pentru care consumerismul nu înseamnă doar o acumulare și atât", a explicat Cristina Stănciulescu.

Dintre colaboratorii Life.ro:

House & Garden: Omid Ghannadi (desginer de interior)

Șerban Copoț - Sailing. Copoț este campion național la yachting

Viorel Copolovici și Manuela Paraschivescu (food & fine living)

Gabriela Massaci (artă)

Marian Pălie (stil)

Cristina Stănciulescu va coordona editorial proiectul, dar va avea și o serie de interviuri video, sub genericul Life Stories.

"Sunt interviuri video în exclusivitate cu personalități, VIP-uri, artiști, cu oamenii zilei, dar nu din zona politică. Sunt interviuri legate de viața și activitatea celor intervievați. Am făcut deja câteva", a mai spus Cristina Stănciulescu.

Cristina Stănciulescu a fost, până anul trecut, publisher al revistelor Ringier (mai puțin Elle). Anterior, înainte de preluarea Edipresse de către Ringier, ea a fost redactor-șef al revistei Viva, timp de zece ani. Este și realizator radio. În fiecare duminică, are emisiunea Turul României, de la ora 12.00, pe Europa FM.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu