Skip to main content

GRILA Pro TV. Pe ce mizează postul în această primăvară

 
GRILA Pro TV. Pe ce mizează postul în această primăvară

Patru seri cu emisiuni de divertisment, o seară de comedie românească și două seri cu filme. Așa poate fi rezumat prime-time-ul Pro TV în grila de primăvară.

Dacă primăvara lui 2015 prime-time-ul Pro TV a fost dominat de Ferma vedetelor (luni, marți, miercuri, joi și sâmbătă), anul acesta Pro TV a făcut o „diversificare”. Ferma a rămas cu doar două difuzări, weekend-ul este dedicat filmelor, iar în două seri sunt marile producții de divertisment, Românii au talent și Bake Off. 

Joia este seara comediei românești. Las Fierbinți a debutat deja joi seara cu sezonul nouă. Postul aduce și un nou serial de comedie, Atletico Textila. 

Cum arată grila postului în prime-time:
 
LUNI. Bake Off, cooking show în care concurenții se întrec în preparate de cofetărie și patiserie. Emisiunea, prezentată de Nicolle Stănese, va debuta pe 29 februarie, de la 20.30 (detalii, AICI). 
 
MARȚI. Reality show-ul Ferma vedetelor a debutat deja. Cel de-al doilea sezon al acestei emisiuni este filmat în Cipru. Gazda este aceeași Iulia Vântur. 
 
MIERCURI. Ferma vedetelor
 
JOI. Las Fierbinți de la 20.30, a debutat deja joi, 25 februarie (cifrele primelor două episoade, AICI). Din 10 martie, după Las Fierbinți, de la 21.30, va fi Atletico Textila, un nou serial de comedie în care joacă foștii membri ai grupului de comedie Mondenii (detalii, AICI). 
 
VINERI. Românii au talent, care a debutat deja pe 19 februarie (cifrele de audiență ale primei ediții, AICI). Noutatea sezonului este noul membru al juriului, Florin Călinescu. El l-a înlocuit pe Bebe Cotimanis care a jurizat show-ul doar un sezon. 
 
SÂMBĂTĂ. Film
 
DUMINICĂ. Film
Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu