Skip to main content

Mihai Gâdea: Îl vom acționa în judecată pe Traian Băsescu și vom cere despăgubiri uriașe

 
Mihai Gâdea: Îl vom acționa în judecată pe Traian Băsescu și vom cere despăgubiri uriașe
Mihai Gadea

Gâdea, despre postarea lui Traian Băsescu legată de clienții Antenelor: "Îl vom acționa în judecată și vom cere despăgubiri uriașe".

Publicitate

"Și lui și tuturor celor care au postat mesaje similare", a scris realizatorul Antena 3.

"Eu cumpăr doar de la cei care își fac reclamă la Antena 3", ironizează Mihai Gâdea postarea fostului președinte Traian Băsescu, care notase că nu mai consumă produse care își fac publicitate la posturile Intact.

Postarea lui Mihai Gâdea: 

Priviți ce a scris Băsescu Traian pe Facebook! V-am spus din prima zi că nu e vorba de restituirea unor clădiri, ele erau ale statului din 2014, CI AICI E VORBA DE DESFIINȚAREA CELUI MAI URMĂRIT POST DE ȘTIRI ȘI A ALTOR 4.

"Dovadă e instigarea de mai jos a inculpatului Băsescu. Cred că ne e limpede cine e în spatele întregii operațiuni de suprimare a Antena 3! Eu cumpăr doar de la cei care își fac reclamă la Antena 3 ☺

Îl vom acționa în judecată și îi vom cere despăgubiri uriașe și lui și tuturor celor care au postat mesaje similare. Niciun om politic din lume nu a instigat împotriva cuiva care plătește annual 40.000.000 de euro taxe, ce să mai spui de un fost președinte?!?"

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu