Skip to main content

MullenLowe a câștigat contul de creație al Farmec

 
MullenLowe a câștigat contul de creație al Farmec

MullenLowe este noua agenție de creație a companiei Farmec, fiind declarată câștigătoarea unei licitații organizate la sfârșitul anului trecut.

Publicitate

MullenLowe va dezvolta campaniile de comunicare pentru toate brandurile din portofoliul Farmec, din perspectivă integrată, strategică și creativă.

„Naționaliști sau nu, suntem cu toții români în echipa MullenLowe și, firesc, ne bate inima pentru brandurile românești puternice, cu tradiție. Iar Farmec este cu siguranţă unul dintre brandurile cel mai puternic ancorate în sufletul și mintea românilor”, a declarat Alina Bălan, Client Service Director, MullenLowe România.

Despre Farmec

Farmec SA Cluj-Napoca este unul dintre cei mai mari producători român de cosmetice. Istoria modernă a companiei începe în anul 1967, când Farmec devine primul producător de creme și emulsii Gerovital H3 prof. Dr. Ana Aslan din România.

Astăzi, portofoliul companiei însumează câteva sute de produse, cele mai cunoscute game fiind GEROVITAL H3 prof. dr. Ana Aslan, ASLAVITAL, FARMEC, ASLAMED și DOINA.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu