Skip to main content

Pro TV pregăteşte al treilea sezon Visuri la cheie. Postul a lansat înscrierile

 
Echipa Visuri la Cheie
Echipa Visuri la Cheie

Pro TV pregăteşte al treilea sezon al emisiunii Visuri la cheie. Televiziunea a deschis înscrierile pentru noul sezon al programului.

Publicitate

Cei care vor să înscrie o familie cu o poveste emoţionantă la emisiunea difuzată de Pro TV o pot face pe adresa visurilacheie.protv.ro.

"Crede în oameni şi împreună vom clădi Visuri la cheie!", este unul dintre sloganurile noului sezon Visuri la cheie.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Camelia Alexandru Camelia Alexandru
    Buna ziua dragi mei am revenit din nou sa mai spun citeva despre aceasta doamna Trandafir Maria care nu o duce pre bine fintina in curte nu are ia aduce apa de la vecini.Ea nu are niciun venit in casa nu are pensie nu are ajutor social nu are ce sa vinda etc.O duce foarte rau si cu sanatatea.Eu insist sa fie ajutata aceasta doamna. Sta in sat Constantin Brincoveanu.jud calarasi.Va rog domnule Dragos si pe dvs si colegi dvs sa o ajutati pe batrinica Trandafir Maria.Va multumesc frumos.
  • Camelia Alexandru Camelia Alexandru
    Buna ma numesc Camelia Alexandru si sint din sat.Constantin Brincoveanu.jud calarasi.Eu cunosc o doamna foarte suparata si necajita nu are pensie nu are ajutor social nu are nici un venit de nicio parte doar fata ei care e plecata din tara de foarte mult timp o mai ajuta cu ceva banuti.Ptr ea e foarte greu.Va rog mult sa va duceti sa o ajutati si va spune dánsa toata povestea ei..Imi pare foarte rau ptr ea. Pe aceasta doamna o chiama Trandafir Maria si sta in acelasi sat cu mine constantin Brincoveanu.jud calarasi.Va multumesc frumos.

Trimite un comentariu

sus