Skip to main content

Un comentator sportiv de la Dolce Sport şi-a făcut revistă de atletism. Andreea Ibacka, pe copertă

 
Un comentator sportiv de la Dolce Sport şi-a făcut revistă de atletism. Andreea Ibacka, pe copertă

Pe o piaţă afectată de criza economică, o nouă revistă îşi face apariţia la chioşcuri. Berti Panaiot, comentator sportiv al televiziunii Dolce Sport, a lansat revista de atletism Running Mag. Publicaţia apare pe piaţă o dată la două luni.

Publicitate

Andreea Ibacka apare pe coperta primului număr al publicaţiei (ediţia februarie - martie), care vorbeşte despre primele ei experienţe legate de alergare.

"Running Mag este un proiect personal. Fenomenul alergatului ia din ce în ce mai mult amploare în România. Aceasta este o piaţă în creştere şi într-o perioadă nu foarte lungă va putea susţine o astfel de revistă", a declarat Berti Panaiot, publisher-ul revistei.

El a mai spus că revista se va susţine, în principal, din publicitatea la produse destinate alergătorilor şi, mai mult decât atât, publicaţia este un suport pentru cinci competiţii de alergare care vor fi organizate anul acesta.

Primul număr prezintă, printre altele, povestea Constantinei Diţă, medaliată cu aur la maraton la Jocurile Olimpice de la Beijing, precum şi sfaturi pentru cei care aleargă sau pentru cei care vor să se apuce se acest sport.

Redacţia este formată din jurnalişti cu experienţă în domeniul sportiv, dar şi experţi în medicină sportivă, nutriţie şi antrenori de atletism, potrivit reprezentanţilor revistei.

Noua revistă 84 de pagini, se distribuie în reţeaua magazinelor Inmedio şi este disponibilă la preţul de 9,90 de lei.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vali grigorescu vali grigorescu
    Poate faceti si o emisiune dedicata motocrossului si endurismului din Romania si in general curselor auto-moto si cele nationale dar si celor private gen Motocross Cup , Motor Park Adancata , Academia Titi Aur , ETC

Trimite un comentariu

sus