Skip to main content

Vlad Craioveanu a semnat cu un nou post de radio. Când va reveni şi ce va face pe post

 
Vlad Craioveanu 2013
Vlad Craioveanu 2013

După ce săptămâna trecută a plecat de la postul Tanănana, Vlad Craioveanu se alătură postului de radio deţinut de Marius Tucă. Craioveanu va intra pe Smart FM începând cu 1 martie când va realiza emisiunea „B Smart!”, alături de Manuel Dinculescu.

Publicitate

„B Smart cu Craioveanu şi Dinculescu” va fi difuzat în timpul săptămânii (luni-vineri), între orele 15 şi 18.

„Mă încântă numele cu care m-am întâlnit la SmartFM şi, de asemenea, sunt fericit că pot împărtăşi aceeaşi viziune despre radio cu oameni avizaţi din domeniu”, a spus Vlad Craioveanu.

Vlad Craioveanu a mai lucrat la Pro FM, Guerilla, Radio 21, VibeFM şi Tanănana. El a mai făcut echipă cu Manuel Dinculescu, în 2013 şi 2014, la Radio 21 când realizau împreună cu Dj Andi şi Orlando emisiunea de succes „Patrula 21”.

CONTEXT. Pe 26 februarie matinalul Vlad Craioveanu a încheiat colaborarea cu postul de radio Tanănana, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Plecarea vine după ce omul de radio a fost în preaviz în ultima lună. De altfel aproape toţi angajaţii postului Tanănana au fost în preaviz. Măsura a fost luată de conducerea postului ca urmare a cifrelor slabe de audienţă, anunţate în luna ianuarie.

La finalul lunii ianuarie postul Smart FM a anunţat CNA că îşi schimbă formatul din muzical - adult contemporary în preponderent cultural, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Tot atunci, reprezentanţii postului deţinut de Marius Tuca au anunţat că chef Patrizia Paglieri, Ioana Moldovan şi actorii Marius Manole şi Dorina Chiriac vor realiza emisiuni la Smart FM.

Postul Smart FM a fost preluat de Marius Tucă în octombrie 2015.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Florin
    Ce poate fi mai nasol decat sa lucrezi la postu' lu' Tuca?
  • Gabriel Gabriel
    In curand si la radio Romania actualitati
  • Mihai Mihai
    Altul care s-a pierdut dupa ce a plecat de la Guerrilla, cred ca a ajuns la toate posturile de radio din Romania...

Trimite un comentariu

sus