Skip to main content

Emisiunea Andreei Marin debutează la sfârșitul lunii pe TVR 1

 
Emisiunea Andreei Marin debutează la sfârșitul lunii pe TVR 1

Andreea Marin revine la finalul acestei luni la TVR 1 unde va realiza emisiunea Prețuiește viața. Programul debutează pe 27 martie și va fi difuzat în fiecare duminică de la ora 17.00. 

Publicitate

Prețuiește viața este "un program de infotainment dedicat celor care vor să trăiască demn şi frumos la orice vârstă", potrivit reprezentanților TVR.

"Sănătate, sport, nutriţie, frumuseţe, relaţii, familie, parenting, drepturi, dezvoltare personală, modă, oameni-model şi poveştile lor de urmat, noutăţi şi iniţiative cu impact asupra calităţii vieţii, cercetare, responsabilitate socială, dar şi design interior sunt câteva dintre domeniile care îşi vor găsi locul în programul realizat şi prezentat de Andreea Marin la TVR din luna martie", se arată într-un comunicat al TVR.

Andreea Marin, despre noua emisiune de la TVR 1:

„Emisiunea Preţuieşte viaţa! pune accentul pe ceea ce poate determina schimbarea ta în bine pe termen lung, într-un mod care să ajungă direct la tine, la mintea şi sufletul tău, la zâmbetul şi forul tău interior de energie pozitivă. Emisiunea este diferită de tot ceea ce formatul Preţuieşte viaţa era în 2013. Înainte făceam programe ample şi ca locaţie, şi cu un public de sute de oameni în sală. De data aceasta, e un program dedicat în principal femeilor, acelora care cred că schimbarea poate fi făcută oricând. În cazul meu, schimbarea a fost la 40 de ani. Vorbesc de schimbarea pe toate planurile, minte, trup şi suflet.”

Emisiunea va fi difuzată în reluare miercurea, de la ora 19.00. TVR HD, TVR Internaţional şi TVR Moldova vor difuza de asemenea programul, care poate fi văzut şi online, pe TVR+.

 Despre revenirea Andreei Marin în televiziune, Paginademedia.ro a scris încă din 1 martie, AICI

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Andreea Marin spunea că emisiunea este produsă din banii proprii. Nu știu exact ce gen de înțelegere este între ea și Televiziunea Publică.
  • e clar ca meseriasii din conducerea TVR reformeaza televiziunea. deja au inceput: revine Andreea Marin, Corina Danila incepe un nou sezon, Almasanca face ce stie ea mai bine, adica sezatori, iar Iuliana Marciuc, reinventata ca producator, inregistreaza succes nebun cu Eurovizionul facand cea mai mica audienta din istoria concursului...eu zica toate sunt prea bune pt TVR, poate dupa insolventa le ia PRO TV ul la pachet...curat reforma...

Trimite un comentariu