Skip to main content

GRILA Happy Channel. De la seriale turceşti şi spaniole, la producţii americane

 
GRILA Happy Channel. De la seriale turceşti şi spaniole, la producţii americane

UPDATE. Detalii despre grila de programe Happy Channel în 2017, AICI

Publicitate

De la telenovele, la comedii şi seriale americane de succes, dar şi producţii proprii. Grila Happy Channel a intrat oficial pe TV astăzi, de la ora 16.00.

Televiziunea de femei a trustului Intact promite că va sta departe de programele-tabloid. Postul şi-a început emisia astăzi cu o parte din productii, urmând ca din 8 martie să înceapă şi difuzarea producţiilor proprii.

Grila postului, pe ore:

De la ora 16.00 serialul sud american, marca Televisa, “Inima mea e a ta!” , o producţie 2015, cu actriţa Silvia Navarro în rolul Anei Leal.

De la ora 18.00, Happy Channel vine cu o altă premieră ( o producţie 2014 -2015, marca Televisa): „Fiorella spune da!” , cu Livia Brito în rol principal.

De la ora 19.00, e ora serialului turcesc. “Prizoniera dragostei”, care a mai fost difuzat de Euforia în trecut, va avea câte două episoade. Happy Channel reia difuzarea primei părţi şi va continua cu a doua parte a serialului.

Începand cu ora 21:00, zilnic de luni până vineri, intra in scena serialele americane. Dr House, la ora 21:00, “Prietenii tai”, de la ora 22:00, “White Collar” la ora 23:00, iar de la 00:00 începe serialul american “Revenge”.

De marţi, 8 martie, de la ora 20.00 (urmand ca din 9 martie sa fie difuzată in doua parti, de la 17.00, la 18.00, prima parte si de la ora 20.00, a doua parte) are loc premiera emisiunii “Dreptul la fericire”, un show, difuzat de luni până joi, care îşi propune să prezinte şi să găsească soluţii pentru problemele şi traumele cu care se confruntă femeile.

Timp de trei luni, cinci femei vor intra în “Casa Fericirii” în încercarea de a-şi depăsi traumele, de a-şi regăsi drumul spre o viată normalăşi de a motiva, prin puterea exemplului, alte femei aflate în situaţii similare.

Tot din 8 martie, de luni până sâmbătă, de la ora 23:50, Happy Channel va avea magazinul informativ “Happy Day”, ai cărui moderatori sunt Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman. Criss şi Vlad vor realiza, impreună, un magazin COOLltural informativ care va avea o structură de difuzare zilnică, de luni pană sambătă, de la 23.50 la 00.00. Saptamanal, aceste pastile vor fi impachetate intr-o editie de o ora sub brand-ul Happy Weekend, programata vinerea, de la ora 17.00.

Alături de Criss şi Vlad, rubrica Happy Day va avea şi un reporter special, Raphael Tudor. Ariile tematice atinse vor fi cele din zonă teatrală (HappyPlay) cinematografică (Happy Cinema) operă şi operetă (HappyMusical), concerte (HappyShow), lansări de videoclip-uri (Happy Hit), lansări de carte (HappyBook), evenimente culturale (HappyCultura) sau festivaluri (HappyFest).

În fiecare weekend, de la ora 16:00, Happy Chanel va difuza serialul “Pastreaza speranta” (Saving Hope), urmand ca de la ora 17:00, in fiecare sambata si duminica, sa fie difuzat serialul “Downton Abbey”.

Fiţi la curent cu informaţiile despre seriale cu un LIKE AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Am și eu o întrebare.pe fostul program euforia TV se difuza seriale coreene erau foarte frumoase.de ce nu le mai difuzați?
  • Corina Corina
    Velvet cand apare din nou?Aveti un raspuns????
  • Corina Corina
    De ce nu difuzati un serial pana la capat?Ma refer la Velvet.Eu locuiesc in alta tara si ma trezeam devreme pana sa meeg la munca doar ca sa-l vad.Rusine!Va pierdeti telespecatorii in felul asta!
  • Corina Corina
    De ce nu difuzati un serial pana la capat?Ma refer la Velvet.Eu locuiesc in alta tara si ma trezeam devreme pana sa meeg la munca doar ca sa-l vad.Rusine!Va pierdeti telespecatorii in felul asta!
  • Geanina Geanina
    Serialul cu dragoste si modă se numeste Velvet. Este un serial extraordinar de frumos dar datorita seriozității acestui canal nu îl mai putem viziona
  • Geanina Geanina
    Rusine să vă jucati asa cu telespectatorii.Aveti atîtea seriale de doi lei si nu le scoateți,iar un serial bun cum e Velvet i-ati oprit difuzarea după ce ne-ati zăpăcit cu ora de difuzare. Si ce e si mai urît, nimeni nu se deranjează să răspundă telespectatorilor. RUSINE
  • Loredana Loredana
    Ce s-a intamplat cu serialul Velvet ? Veti relua difuzarea lui ? Incepand cu ce data? Multumesc
  • ionica ionica
    Cand se difuzeaza serialul Velvet??? Anuntati cand nu se mai difuzeaza !!
  • Nastasia Cristina Nastasia Cristina
    Si eu sunt dezamagita a nu se anunta modificarile de program platim ab pt tv.......rusine, imi place serialul Velvet
  • Daniela Daniela
    Rusine, sunteti un post de 2 lei, nu sunteti in stare sa va respectati telespectatorii, va bateti joc de noi, cei care ne uitam la voi doar cand difuzati serialul Velvet. Intrucat ati renuntat sa-l mai difuzati, am sa caut sa-l vad in alta parte. Continuati cu seriale proaste, coreene si o va va pierdeti toata audienta. Sunteti praf, cat de curand veti ajunge someri!
  • Paginademedia Paginademedia
    In program, apare de la 10,15, sambata si duminica
  • eli eli
    Chiar nu aveti niciun pic de respect?????/
    Cand veti anunta schimbarile pe care le faceti in program??????Cu toate ca serialul Velvet este in grila, nu a fost difuzat!!!! Asta demonstreaza cat sunteti de seriosi si cat de mult va respectati telespectatorii....... pacat!!!!!!!
  • Dica Dica
    Velvet cand ruleaza?.Da cineva o explicație abonaților?
  • Mary Mary
    Ne poate anunța cineva când se mai difuzează serialul Velvet? Nu e nicio schimbare in grila de programe si totuși, de sâmbătă 13.11.2016 nu a mai fost difuzat. Este vorba de respect pentru telespectatori, in caz ca mai contează acest aspect!
  • ralu ralu
    Velvet!!! Cand?? Ne raspunde cineva?

Trimite un comentariu

sus