Skip to main content

(P) Carrefour ofera copiilor talentati la desen excursii de vis la Disneyland Paris!

 
(P) Carrefour ofera copiilor talentati la desen excursii de vis la Disneyland Paris!

(P) Carrefour Romania a dat startul celei de-a 29-a editii a Concursului de Desene-editia de Paste 2016!

Publicitate

Tema aleasa pentru aceasta editie, ,,De Paste, eroii tai preferati se intalnesc la Carrefour!”, stimuleaza imaginatia micutilor si ii indeamna sa isi deseneze sau sa isi creeze eroii preferati. Asadar, fie ca vorbim de personaje din desene animate, de iepurasi de Paste cu superputeri, de oua incondeiate in culorile lui Spiderman, cei mici au oportunitatea de a ne suprinde prin creativitate si autenticitate.

Astfel, in perioada 22 martie – 8 aprilie, in scolile din proximitatea hipermarketurilor Carrefour din intreaga tara se desfasoara traditionala competitie prin care Carrefour Romania recompenseaza cei mai talentati elevi din clasele 0-VIII.

Pentru micii artisti miza este una foarte mare: un weekend de vis la Disneyland Paris pentru marele castigator si familia sa, dar si premii precum: laptopuri, telefoane mobile, tablete, biciclete, cupoane de cumparaturi etc.

Pentru cei care nu se afla pe raza scolilor participante, dar doresc sa se inscrie, pana pe data de 17 Aprilie, au la dispozitie varianta online a concursului.

Elementul de noutate de anul acesta consta in posibilitatea de a desena electronic plansa, accesand platforma dedicata www.carrefour.ro/concurs-desene. Dupa ce a fost desenata, parintii pot incarca plansa de desen direct pe site, inscriindu-si astfel copiii intr-o competitie bazata pe voturi online.

Cei care obtin minimum 30 de voturi participa la tragerea la sorti, unde au sansa de a castiga unul din premiile speciale puse in joc pentru varianta online: premiul I - un MacBook Air, premiul al II-lea – un Ipad Air, premiul al III-lea – un Apple Watch Sport.

Castigatorii concursului online de desene vor fi anuntati pe 18 aprilie, iar premiile vor fi acordate in cadrul unei conferinte de presa, care va avea loc pe data de 20 aprilie.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus