Skip to main content

VIDEO. Spot Persil: deţinuţii stau mai mult timp afară decât copiii din ziua de azi

 
VIDEO. Spot Persil: deţinuţii stau mai mult timp afară decât copiii din ziua de azi

Copiii din ziua de astăzi petrec mai puţin timp afară decât prizonierii din închisorile de maximă securitate, potrivit noii campanii Persil, care prezintă interviuri cu câţiva condamnaţi, scrie BrandRepublic.

Publicitate

Potrivit unei cercetări din Marea Britanie, unul din trei copii petrec mai puţin de 30 de minute afară, la joacă, în fiecare zi. Deţinuţii din închisoarea din reclamă au două ore pe zi în curtea închisorii.

Noua reclamă a brandului Persil, creată de MullenLowe London, debutează cu imagini din închisoarea Wabash Valley Correctional Facility din Statele Unite unde mai mulţi prizonieri vorbesc despre cât de important este pentru ei timpul petrecut afară. Pe parcursul interviului, condamnaţii sunt întrebaţi cum s-ar simţi dacă cele două ore petrecute în curtea închisorii ar fi reduse la una singură pe zi

Filmul intitulat "eliberează copiii" (free the kids) are o durată de peste două minute şi jumătate şi va fi difuzat în mediul online şi în cinematografele din Marea Britanie, Brazilia şi Turcia.

Campania urmează platforma de comunicare a Persil "murdăria este bună" (dirt is good) şi a fost lansată ca urmare a unui studiu realizat la iniţiativa brandului de detergenţi. Studiul a fost realizat pe un eşantion mai mare de 12.000 de părinţi şi copiii lor cu vârste cuprinse între cinci şi 12 ani în ţări din întreaga lume.

Cercetarea a relevat că unul din trei copii din Marea Britanie petrec mai puţin de 30 de minute afară la joacă în fiecare zi în timp ce unul din cinci nu se joacă deloc afară într-o zi obişnuită.

Noul spot Persil

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Propun ca "Persil" sa faca contract cu puscariile din Romania si din Europa, deoarece detinutii sunt mai murdarei decat copiii care stau pe tabletica in casa.

Trimite un comentariu

sus