Skip to main content

Chef Foa s-a asociat cu brandul Kaufland pentru o serie de cooking show-uri

 
Chef Foa s-a asociat cu brandul Kaufland pentru o serie de cooking show-uri

Chef Foa, membru al juriului MasterChef, s-a asociat cu brandul Kaufland România pentru o serie de cooking show-uri, dar și în alte campanii de promovare a produselor tradiționale care se găsesc pe rafturile lanțului de magazine. Cooking-show-urile vor avea loc în magazinele Kaufland, dar Foa va participa la astfel de evenimente și în alte locații, potrivit Circle&Square, agenția care se ocupă de comunicarea campaniei.

"Kaufland România și Chef Foa au demarat un parteneriat cu scopul redescoperirii rețetelor tradiționale românești sau a celor din bucătăria internațională și reinventării acestora în cadrul unor cooking-show-uri. Începând din această primăvară, clienții Kaufland se vor putea bucura de evenimente culinare, rețete speciale și sfaturi practice în bucătărie marca Chef Foa", potrivit reprezentanților Kaufland.

Publicitate

Chef Foa, despre noul parteneriat:

„Rețetele tradiționale românești sunt constant o sursă de inspirație pentru mine și mă bucur că am găsit acest punct comun cu Kaufland. Zona de mâncare sănătoasă, autentică, alături de cea de street food sunt cele mai interesante trenduri în gastronomia actuală și foarte aproape de sufletul meu. De abia aștept să împărtășim aceste rețete cu clienții și să îi învățăm să se bucure de savoarea și gustul desăvârșit al preparatelor cu ingredinte de cea mai bună calitate”, spune Chef Foa.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Asta chiar ca este ceva interesant. Asta arata ca in afara de spectacol se poate intampla si altceva util si pentru clientii magazinului, nu numai ai canalului de televiziune. Asteptam retetele si sfaturile culinare de la ChefFoa.

Trimite un comentariu