Skip to main content

(P) Mai mult timp pentru cumpărături în magazinele Carrefour prin aplicaţia mobilPay

 
(P) Mai mult timp pentru cumpărături în magazinele Carrefour prin aplicaţia mobilPay

(P) Începând cu luna februarie a acestui an, cei care îşi fac cumpărăturile în hipermarketurile Carrefour au la dispoziţie o nouă modalitate de plată care reduce considerabil timpul petrecut la casele de marcat şi face experienţa de cumpărături mai interesantă.

Publicitate

Retailerul francez şi-a obişnuit deja clienţii cu inovaţia la nivel de comerţ cu amănuntul. Dacă până acum cei care îşi făceau cumpărăturile în hipermarketurile Carrefour erau ajutaţi de telefonul mobil să îşi creeze lista de cumpărături şi să găsească mai uşor şi mai repede produsele la raft, acum aceştia au posibilitatea să plătească cumpărăturile direct de pe telefonul mobil prin aplicaţia mobilPay Wallet - portofelul digital dezvoltat de Netopia mobilPay.

,,Carrefour inovează constant pentru că suntem atenți la noile preferințe ale clienților noștri. Iar acum, la ordinea zilei, este plata prin intermediul smartphone-urilor, un serviciul digital pe care l-am făcut disponibil în hipermarketurile și supermarketurile din România, datorită parteneriatului cu NETOPIA mobilPay. Pentru noi este evident că soluțiile mobile vor deveni foarte rapid modalitatea de plată preferată a românilor. Această facilitate le va permite clienților noștri să-și plătească cumpărăturile extrem de rapid și sigur și se adresează mai ales acelora care așteaptă inovație de la orice brand cu care interacționează”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Communicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România.

Serviciul a fost introdus deja în 16 magazine Carrefour din Bucureşti, Timişoara şi Cluj, urmând că până la jumătatea anului să fie implementat în toate hipermarketurile şi supermarketurile Carrefour din ţară.

Aplicaţia poate fi descărcată gratuit pe orice smartphone ce rulează sistemele de operare iOS sau Android şi este simplu de folosit: clienţii trebuie să îşi înregistreze un card în aplicaţie şi să scaneze un cod QR afişat la casele de marcat.

Cumpărăturile devin astfel mai rapide şi mai simple: în locul unui portofel plin de carduri şi a unui amalgam de coduri pin pe care trebuie să le ţii minte, iei cu tine la cumpărături doar telefonul!

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu