Skip to main content

(P) Platforma Regnet: Înfiinţează sau modifică o firmă 100% online şi fără deplasare

 
(P) Platforma Regnet: Înfiinţează sau modifică o firmă 100% online şi fără deplasare

(P) Vrei să îți deschizi o firmă sau să modifici o companie? Nu ai timp de pierdut la cozi și te-ai săturat de sistemul românesc “știu eu pe cineva”? Acum ai la dispoziție o metodă civilizată, simplă și la îndemână.

Publicitate

REGNET a lansat platforma www.regnet.ro prin care poți înființa sau modifica o companie online, fără a mai fi nevoie să te deplasezi la Registrul Comerțului și fără să cauți printre cunoștințe pe cineva care să te ajute. Totul se întâmplă online, în 4 pași simpli și rapizi.

Tot ce trebuie să faci este să completezi pe site datele pentru înființare sau modificare firmă și să transmiți documentele necesare. Pe baza acestora se întocmesc actele care sunt trimise prin curier asociaților pentru semnare. Ulterior, acestea vor fi depuse de către REGNET la Registrul Comerțului. Odată ce dosarul este finalizat, vei primi întreaga documentație prin curier, la adresa indicată de tine.

Platforma REGNET.ro te scutește de timpul pierdut la cozi, nervi și deplasări fără rost, cu onorarii începând de la doar 199 lei. Totodată, beneficiezi de suportul unor specialiști cu experiență de peste 3 ani în domeniu, care vor avea grijă să fie îndepliniți toți pașii necesari funcționării afacerii tale în cel mai scurt timp posibil și cu un minim de efort din partea ta.

Pentru mai multe detalii despre cum funcționează, vizitează www.regnet.ro!

VIDEO. Cum funcţionează Regnet:

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihaela Mihaela
    A, este doar o intermediere. Adica o imputernicire, cum faceau avocatii. Credeam ca s-au imbunatatit procedurile de deschidere a unei firme. Nu mai stau eu pe la cozi si ghisee si stati voi. Imi place!

Trimite un comentariu

sus