Skip to main content

Radio Guerrilla a făcut primele teste ale antenei de emisie

 
Radio Guerrilla a făcut primele teste ale antenei de emisie

Echipa Radio Guerrilla a instalat antena şi a făcut vineri primele teste pentru emisie. Postul a emis din nou, "doar pentru o clipă", a spus Mihai Dobrovolschi. El nu a dat detalii despre data exactă a relansării Radio Guerrilla, doar că "mai e atât de puţin" până când postul revine în FM.

Publicitate

"Cocoţaţi acum (vineri - n.r.) pe un bloc în Piaţa Victoriei, dar chiar acum, ai noştri bravi colegi din Comandoul Tehnic Radio Guerrilla - F, G şi A - verifică antena după instalare. Pentru o clipă am emis din nou. Doar pentru o clipă. RDSul (radio data service) a funcţionat. Mai e puţin, mai e un pic şi visul nostru devine realitate. #păzeacăvenim", au scris cei de la Radio Guerrilla, pe Pagina lor de Facebook.

Săptămâna trecută, Radio Guerrilla şi-a lansat şi site-ul, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Radio Guerrilla a obţinut licenţele de la CNA la sfârşitul anului trecut. La începutul lunii martie, proiectul Radio Guerrilla a încheiat un contract de închiriere cu Ringier pentru un sediu în Pipera, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Studioul Radio Guerrilla va funcţiona în fostul sediu al cotidianului Evenimentul zilei, după ce echipa ziarului s-a mutat în urmă cu câteva luni din spaţiul din Pipera, în zona Romexpo.

„Evenimentul zilei a plecat din sediu şi a rămas un spaţiu neocupat. Am decis să îi ajutăm pe cei de la Radio Guerrilla să se relanseze, astfel că le-am subcontractat un spaţiu", declara Mihnea Vasiliu, director general Ringier Romania, pentru Paginademedia.ro.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adrian Adrian
    ooo, incepe campania electorala, hop si guerrilla!

Trimite un comentariu

sus