Skip to main content

Radio Guerrilla a făcut primele teste ale antenei de emisie

 
Radio Guerrilla a făcut primele teste ale antenei de emisie

Echipa Radio Guerrilla a instalat antena și a făcut vineri primele teste pentru emisie. Postul a emis din nou, "doar pentru o clipă", a spus Mihai Dobrovolschi. El nu a dat detalii despre data exactă a relansării Radio Guerrilla, doar că "mai e atât de puțin" până când postul revine în FM.

"Cocoțați acum (vineri - n.r.) pe un bloc în Piața Victoriei, dar chiar acum, ai noștri bravi colegi din Comandoul Tehnic Radio Guerrilla - F, G și A - verifică antena după instalare. Pentru o clipă am emis din nou. Doar pentru o clipă. RDSul (radio data service) a funcționat. Mai e puțin, mai e un pic și visul nostru devine realitate. #păzeacăvenim", au scris cei de la Radio Guerrilla, pe Pagina lor de Facebook.

Publicitate

Săptămâna trecută, Radio Guerrilla și-a lansat și site-ul, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Radio Guerrilla a obținut licențele de la CNA la sfârșitul anului trecut. La începutul lunii martie, proiectul Radio Guerrilla  a încheiat un contract de închiriere cu Ringier pentru un sediu în Pipera, după cum Paginademedia.ro a scris AICI

Studioul Radio Guerrilla va funcționa în fostul sediu al cotidianului Evenimentul zilei, după ce echipa ziarului s-a mutat în urmă cu câteva luni din spațiul din Pipera, în zona Romexpo.

„Evenimentul zilei a plecat din sediu și a rămas un spațiu neocupat. Am decis să îi ajutăm pe cei de la Radio Guerrilla să se relanseze, astfel că le-am subcontractat un spațiu", declara Mihnea Vasiliu, director general Ringier Romania, pentru Paginademedia.ro.

Citește și:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu