Skip to main content

FOTO. Românii au talent: cine s-a calificat vineri în finală

 
Florin Bontea
Florin Bontea

Florin Bontea, Manuel Chivari şi Cezara Blioju sunt cei trei concurenţi din ediţia de aseară de la Românii au talent care merg în finala de pe 3 iunie unde vor lupta pentru premiul în valoare de 120.000 de euro.

Publicitate

În cea de-a treia semifinală Românii au talent, Florin Bontea a fost preferatul publicului. Manuel Chivari s-a clasat pe locul al doilea în preferinţele publicului şi merge şi el în finală.

Juraţii au avut de ales cel de-al treilea finalist dintre Dumitru Sănduţa şi Cezara Blioju. Dacă Florin şi Andi au ales să meargă mai departe cu momentul de workout, Andra şi Mihaela au votat pentru dansul contemporan. Fiind egalitate, decizia finală a aparţinut tot publicului, care a trimis-o în finală pe Cezara Blioju, aflată pe locul trei în topul voturilor primite aseară.

Numere de stand-up comedy, magie, canto, dans şi workout au au făcut show aseară la cea de-a treia semifinală a emisiunii Românii au talent.

Tot aseară, Andi, Mihaela, Andra şi Florin au ales cel de-al treilea candidat la premiul de originalitate de 10.000 de euro – Dumitru Sănduţa.

Câştigătorul Selecţiei Naţionale Eurovision 2016, Ovidiu Anton, şi finalistul celui de-al cincilea sezon Românii au talent, Bogdan Bolohan, le-au adus românilor două momente speciale.

În plus, echipa de handbal, CSM Bucureşti, câştigătoarea Ligii Campionilor, a venit la Românii au talent şi a prezentat trofeul cucerit în urmă cu o săptămână, iar sportivii Marian Drăgulescu, Monica Roşu şi Laura Badea au fost alături de cei 12 semifinalişti şi i-au susţinut din sală.

Concurenţii care au participat la ediţia de aseară a Românii au talent

Alexandra Lixandru a deschis cea de-a treia ediţie LIVE Românii au talent. Micuţa a fost îmbrăcată în port popular şi a cântat părţi din două melodii specifice folclorului românesc. Pe scenă nu a fost singură. Alexandra a fost acompaniată de membrii baletului PRO, care au dansat alături de ea.

Cele patru fete din trupa Artgenerator au exprimat prin dans o poveste care a avut la bază iubirea femeii de la sat, răzbunarea, ritualurile şi tradiţiile.

Marius Gheorghiu a urcat pe scenă pe o trotinetă şi a prezentat un număr de stand-up comedy cu tema Traficul rutier şi femeia.

Dumitru Sănduţa şi-a demonstrat încă o dată forţa. Elementele acrobatice şi de gimnastică executate de el i-au surprins pe toţi.

Adrian Neacşu a prezentat pe scena talentului un aranjament muzical inedit la chitară clasică, pe care i l-a dedicat tatălui lui.

Membrii grupului Familia Cinci au cântat aseară la vioară, acordeon, clape, percuţie şi voce melodiile I belive in angels şi Heal the world şi au evidenţiat perfect importanţa timpului petrecut în familie.

Robert Pascari a readus atmosfera anilor ’80 la Românii au talent. Concurentul a interpretat melodia Domino dancing, a avut alături de el şi baletul PRO.

În etapa preselecţiilor Manuel Chivari a convins-o pe Andra că merită să meargă direct în semifinale, aşa că, jurata a apăsat butonul auriu pentru concurent. Aseară, Manuel a cântat alături de Special guest orchestra melodia Just the way you are.

Alin Cubix a realizat un număr de magie cu cărţi şi a avut o asistentă din origami, pe care a numit-o Maria.

Nadara gipsy band a readus aseară pe scena Românii au talent cultura ţigănească.

Florin Bontea a dansat breakdance, iar aseară a prezentat în doar câteva minute trecerea de la munca pe care o face zi de zi la pasiunea sa.

Seara s-a încheiat cu un număr de dans contemporan, adus pe scenă de Cezara Blioju.

GALERIE FOTO.

  • Cezara Blioju
  • Nadara Gipsy
  • Alin Cubix
  • Bogdan Bolohan
  • Florin Bontea
  • Alexandra Lixandru
  • Adrian Neacsu
  • Artgenerator
  • Familia Cinci
  • Marius Gheorghiu
  • Dumitru Sanduta
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus