Skip to main content

Denise Rifai, în atenția CNA. Forul va discuta prestația moderatoarei

 
Denise Rifai, în atenția CNA. Forul va discuta prestația moderatoarei

Gafele Denisei Rifai, în atenția CNA. Dorina Rusu, membru CNA, s-a autosesizat și a cerut monitorizarea emisiunii electorale Ora Primarului, prezentată de Rifai la Realitatea TV. 

Dorina Rusu a declarat pentru Paginademedia.ro că a luat în vedere această emisiune pentru posibile încălcări legate de rolul moderatorului în emisiune. 

Publicitate

Realizatoarea de la Realitatea TV a devenit „vedetă” pe internet după ce a adresat o serie de întrebări unor candidați pe care i-a avut invitați în emisiune. 

Paginademedia.ro prezintă în continuare câteva episoade care au făcut-o faimoasă pe Denise Rifai. 

Episodul 1 - Laura Chiriac

Primul dialog electoral a avut loc cu Laura Chiriac pe care inițial a acuzat-o că a „plagiat” sloganul unei colege de post „Cu mâinile curate”. Tot pe 

Denise Rifai: Dumneavoastră sunteți, văd și vă cunosc, o femeie elegantă și vă plac lucrurile de bună calitate. Cum o să rămâneți cu mâinile curate? Acum din ce vă întrețineți?
Și din ce vă întrețineți? Ce proprietăți aveți? Cum o să vă întrețineți, cu mâinile curate, cu un buget de sute de milioane pe mână, dintr-un salariu de 5.000 de lei, din care nu vă puteți lua mai mult de o pereche de sandale de calitate. Mă refer la dvs. Că sunteți o femeie căreia îi plac poșetele, îi plac ochelarii de soare, îi plac lucrurile fine și scumpe…
Laura Chiriac:
Dar am avut o slujbă din care mi-am permis, la momentul respectiv, să îmi cumpăr și cărți, care mi-a permis să călătoresc, să ofer și altora cadouri.
Denise Rifai, despre programul de transport al copiilor la grădiniță cu autobuzul: Cum pătrunde autobuzul, care este mai lat, pe străzile înguste. Veți folosi probabil microbuze. Dar  câte locuri sunt într-un microbuz? Cum merge autobuzul pe alee?
Laura Chiriac: În primul rând liniștiți-vă, calmați-vă. Dacă mă lăsați să vă explic, se calmează toată lumea. (…)
Denise Rifai: Dacă vine cu autobuzul, trebuie să fie cineva acasă, să aștepte copilul.
Laura Chiriac: O să mă duc eu să aștept copilul!

Episodul 2 - Alexandru Nazare

Sloganul candidatului Alexandru Nazare i-a trezit curiozitatea jurnalistică moderatoarei de la Realitatea TV. Cum se poate pune în practică?

Denise Rifai: Avem un slogan. Un slogan, domnule Nazare, un slogan pe care poate telespectatorii mei nu îl cunosc. Sloganul domnului Nazare spune așa: Tu cu mine suntem unu! Domnule Nazare, ce slogan e ăsta? Tu cu mine sau eu cu dumneavoastră suntem 1? Cum? Eu înțeleg că sunteți necăsătorit, dar chiar așa? Cu tot sectorul? Sau pe rând? În grup? Separat?

Alexandru Nazare: Doamnă, vreau să explic acest lucru. Mă bucur, într-un fel, că suscită interesul publicului, ceea ce este bine. În orice caz, ceea ce vreau să spun este că esența, practic, întregului meu program, se referă la un parteneriat cu locuitorii sectorului 1.

Denise Rifai: Sună a împreunare, nu a parteneriat. Și mie îmi vine să zămbesc. Vă împreunați cu tot sectorul?

Nazare: Doamna Rifai, nu cred. Asta e o interpretare a dumneavoastră. Din punctul meu de vedere, un adevărat primar trebuie să se identifice cu nevoile sectorului, să fie la același nivel cu locuitorii sectorului. Ei sunt pe primul loc. Tu cu mine suntem pe primul loc. Tu cu mine suntem o echipă.  

Ce este un document? L-a întrebat Denise Rifai pe Alexandru Nazare. Răspunsul, în fragmentul postat pe Facebook de Ionuț Cristache.

Episodul 3 - Augustin Hagiu

„Ce facem cu șinele de tramvai. Ați văzut cât sunt de murdare?” 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu