Skip to main content

(P) Carrefour Romania te invita la Happy Run - Race for the Cure!

 
(P) Carrefour Romania te invita la Happy Run - Race for the Cure!

(P) Carrefour Romania se alatura Fundatiei Renasterea in lupta pentru prevenirea cancerului la san si sprijina femeile pentru care aceasta boala a devenit parte din viata.

Publicitate

Astfel, pe 4 iunie, in parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle, alergam in cea mai renumita cursa impotriva cancerului la san, “Race for the Cure Romania” – eveniment mondial organizat pentru a doua oara si in tara noastra.

Evenimentul se adreseaza participantilor indiferent de varsta sau de conditia fizica si isi propune sa atraga atentia asupra importantei efectuarii in mod regulat a analizelor pentru depistarea la timp a cancerului la san – primul si cel mai important pas spre vindecare!

,,Cancerul la san depistat la timp are mai multe sanse de a fi vindecat si de aceea facem un apel catre toti clientii nostri de a intra in această cursa pentru o cauza nobila, care ne va ajuta sa le tinem aproape pe toate femeile iubite din viata noastra, pe fiicele, surorile, mamele si bunicile noastre”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamica Comerciala&Pricing Carrefour Romania.

În plus, toate fondurile obtinute prin achitarea taxei de participare la cursele sau plimbarile de 5 km, respectiv 1 km, vor fi folosite pentru a acoperi costul de manopera al perucilor din par natural ce vor fi oferite pacientelor oncologice, pentru analize gratuite, sesiuni de informare si pentru sustinerea psihologica a acestora.

Carrefour Romania nu este doar partener principal al Happy Run – Race for the cure Romania, dar si un participant activ la cursa de 5 km prin angajatii sai, sustinatori ai cauzei.

Mai multe detalii despre inscriere si structura evenimentului puteti gasi pe site-ul https://carrefour.ro/

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus