Skip to main content

Programul Nopţii Agenţiilor de Publicitate. Cine participă la eveniment

 
Programul Nopţii Agenţiilor de Publicitate. Cine participă la eveniment

Cea de-a şaptea ediţie a Nopţii Agenţiilor de Publicitate, eveniment care promovează creativitatea românească, va avea loc joi, de la ora 20:00, în sediile agenţiilor participante.

Publicitate

Evenimentul face parte din seria Nopţile Industriilor Creative, marca The Institute, care ȋşi propune să promoveze industrii creative din România.

Agenţiile participante şi temele alese pentru petreceri

MullenLowe Meet a different kind of beast

Adresa: Str. Grigore Alexandru, nr. 87-89, Metropolis Bravo, Bucureşti

"Vino pe 26 mai să cunoşti o nouă specie creativă, să vezi şi să nu-ţi vină să crezi ce se poate face cu cerneală. De ce tocmai cerneală? Pentru că cerneala este esenţă de idei, iar nouă ne curge prin vene. Află cum ne aşternem ideile pe hârtie, apoi pe TV, pe OOH, pe print şi uneori chiar online. Agenţia îi aşteaptă pe participanţi cu muzică, bere, oameni cool şi multă cerneală neagră", spun cei de la Mullen Lowe.

Profero Ink creates, digital conects

Adresa: Str. Grigore Alexandru, nr. 87-89, Metropolis Bravo, Bucureşti

"Ce legătură este între cerneală şi digital? Vino pe 26 mai la sediul nostru şi află. Îţi vom arăta cum gândim offline şi creăm online, iar apoi, dacă te simţi inspirat, te lăsăm să desenezi, să pictezi, să scrii sau te digitalizezi."

Media Events Design is everywhere

Adresă: Str. Mătăsari, nr. 21, Bucureşti

"6 lucruri de făcut şi văzut la Media Events : ateliere Creative Arts, reţetele Adrianei (http://cristisiadriana.ro/retete/), proiectul Cristina Mihaela Rădulescu expune proiectul "Crezi că tu vânezi branduri şi promoţii?", demonstraţie de pictură în cafea şi degustare de ceai, expoziţie de costume Creative Arts."

Nuevo Hungry Creatives / Food meets color

Adresă: Calea Vitan, nr. 23 C, Bucureşti

"Omul de publicitate este ca un bucătar. Nu chiar chef, dar îndeajuns de pregătit încât să facă un fel de mâncare delicios. Când primeşte brieful, primeşte de fapt o comandă de mâncare de la client. Ca să iasă treaba bună, urmăreşte reţeta strategiei şi apoi condimentează totul cu nişte creativitate şi culoare. La final, campania este servită pe farfuria consumatorului. Nu numai că ne place să preparăm campanii, dar ne place să devorăm un design arătos sau un print delicios."

Pastel Ziua Pastel de Noaptea Agenţiilor

Adresă: Str. Constantin Marinescu, nr. 33B, Bucureşti

"De Noaptea Agenţiilor, pastel are petrecere aniversară de 10 ani! Te aşteptăm să sărbatorim împreună şi să descoperi cele 10 faţete ale design-ului, aşa cum îl experimentăm la noi în agenţie. Şi, pe toată durata serii, pastel este locul unde 10 ani de experienţe se transformă în 10 moduri în care vei experimenta design-ul."

SCG - Smart Corporation Group Rewind to the 90’s

Adresă: Str. Semicercului, nr. 4, Bucureşti

"Anii '90 în România. Design şi publicitate imediat după Revoluţie. Paşi de pitic sau de uriaş? Ce însemna designul, cum arătau reclamele într-o piaţă proaspăt deschisă? Cum văd juniorii industriei creative de azi atmosfera de atunci? Încercăm să răspundem acestor întrebări cu ajutorul unor activităţi caracteristice decadei, într-un cadru de petrecere "back in time": muzică pe casetofon, oracol de completat, sifon cu sirop, aperitive old school etc. Punem vizitatorii faţă în faţă cu designul din anii '90, pentru a stârni nostalgia celor mai în vârstă şi curiozitatea celor mai tineri."

Minio Studio Minio Technology

Adresă: Str. Alizeului, nr. 3, Bucureşti

"Evenimentul îşi propune să îşi ducă oaspeţii în viitor, căci vor descoperi tehnologii spectaculoase: o imprimantă 3D, printuri invizibile, o cabină de Gifuri 3D, dar şi portrete 3D. Vizitatorii vor putea intra în pielea unor personaje, în cadrul Studioului de Animaţie."

Erka Synergy Communication Spune şi tu DADA

Adresă: Şos. Nordului, nr. 94 F, Bucureşti

"Invitaţii vor descoperi o agenţie de publicitate în stil DADA-ist. În timpul serii va exista un moment în care arta şi designul se vor îmbina şi pereţii din curtea interioară vor fi transformaţi de către un artist grafic a cărui operă se va potrivi perfect cu tot contextul de amenajare al curţii, în stil DADA-ist. În unul dintre birouri sau în curte va fi organizată o mică expoziţie de obiecte din hârtie, materialul primordial în DADA-ism."

Business Results by Smart Ideas Make your own design

Adresă: Str. Capitan Gheorghe Bulugea, nr.6, Bucureşti

"Conceptul creativ "Make Your Own Design" va da frâu liber fiecărui vizitator să-şi exprime talentul sub cât mai multe forme posibile: desen pe tricouri, pictură pe pereţi, design gastronomic, design de cocktailuri, design al accesoriilor. Activitatea cea mai atractivă va fi pictura pe pereţi. Vor fi puşi la bătaie pereţii de pe scara clădirii şi vizitatorii îi vor putea colora după cum le va fi inspiraţia."

FCB Bucureşti Blank

Adresă: Str. Barbu Vacarescu, nr. 137A, Bucureşti

"FCB Bucharest organizează petrecerea cu tema “blank”. Pereţii goi de ciment din birourile agenţiei aşteaptă oaspeţii să îi coloreze. Sunt puse la dispoziţie stencils şi sprayuri."

thegroup Structura echilibrului

Adresă: Str. Praga, nr. 3, Bucureşti

"Un design unic pentru o mică demonstraţie: o colecţie limitată de postere al căror centru de greutate nu este în centru, aşa cum s-ar aştepta toată lumea, ci înspre margine. Oamenii sunt îndemnaţi să-i testeze echilibrul chiar în vârful degetului lor. Pentru a duce lucrurile mai departe, invitaţii vor avea şansa de a interpreta cum vor echilibrul. Pentru asta, gazdele au pregătit o serie de instalaţii care trebuie completate cu piese din burete negru de diferite forme. Fiecare trebuie să aşeze câte o piesă după bunul plac, atât timp cât stă în echilibru. Rezultatul? O mulţime de instalaţii unice, perfect echilibrate, care rămân pe terasa thegroup."

AICI este disponibilă harta cu toate agenţiile participante la Noaptea Agenţiilor de Publicitate 2016.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus