Skip to main content

Rezultatele alegerilor, în presa de azi: "Vedem roşu în faţa ochilor". Harta câştigătorilor, în ziare

 
Rezultatele alegerilor, în presa de azi: "Vedem roşu în faţa ochilor". Harta câştigătorilor, în ziare

Ziarele s-au axat astăzi pe rezultatele alegerilor locale care au avut loc duminică, deşi la momentul închiderii ediţiilor numărătoarea voturilor nu se terminase.

Publicitate

"Vedem roşu în faţa ochilor. Harta câştigătorilor la locale", titrează Jurnalul Naţional, pe prima pagină.

La rândul său, Adevărul a publicat harta câştigătorilor sub titlul "Oamenii care vor conduce reşedinţele de judeţ".

"Alegerile locale au reconfirmat fiefurile tradiţionale ale PSD şi PNL, chiar dacă vorbim doar despre marile primării, şi nu despre votul politic pe judeţe. 19 primari de reşedinţă de judeţ a obţinut PSD la alegerile de duminică, în timp ce liberalii au reuşit să scoată doar 12, dintre care doi candidaţi au fost vopsiţi în independenţi. Partidul condus de Dragnea şi-a adjudecat Moldova, Dobrogea şi Oltenia, în timp ce, în mod tradiţional, liberalii s-au impus în Transilvania şi Crişana", scrie cotidianul Adevărul, în deschiderea ediţiei de astăzi.

România liberă: "PSD - victorii pe linie, PNL - pe muchie de cuţit".

"Partidul Social Democrat a câştigat alegerile locale la nivel naţional, obţinând 39,15% din voturile pentru consiliile judeţene, faţă de 32,79% cât au liberalii, potrivit rezultatelor parţiale anunţate de Biroul Electoral Central", notează RL.

Evenimentul zilei: "Cadoul procurorilor la reînscăunarea Olguţei în Bănie. Afaceristul 'de casă' al Primăriei Craiova, reţinut de DNA". Cristian Dobre a fost ridicat ieri de anchetatori şi va fi prezentat astăzi la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare. Omul de afaceri a fost reţinut în legătură cu afacerea WaterPark, un parc acvatic construit cu peste 80.000.000 de lei proveniţi din fonduri europene.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile celorlalte publicaţii centrale apărute astăzi:

Gazeta Sporturilor: "Primul zâmbet". Ovidiu Haţegan, 36 de ani, a ajuns aseară la Paris. Primul arbitru român la turneu final de după Revoluţie dezvăluie cum s-a pregătit pentru competiţia la care va fluiera minimum două partide.

Libertatea: "Lacrimi de miliardar: detaliile incredibile ale divorţului lui Dan Adamescu. Părăsit, arestat şi cu banii luaţi". Carmen Adamescu vrea 20 de milioane de euro de la soţul său, cu titlu de despăgubiri.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus