Skip to main content

Finala Insula iubirii, lider de audiență pe urban și comercial

 
Finala Insula iubirii, lider de audiență pe urban și comercial

Câți români au urmărit finala emisiunii Insula iubirii? Postul Antena 1 a fost lider de audiență la nivel urban și comercial cu ultima ediție a show-ului filmat în Thailanda.

La nivelul întregii țări, Kanal D a fost lider, pe intervalul show-ului Insula iubirii, cu Bahar: Viață furată și Wowbiz.
 

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, audiența televiziunilor pe intervalul emisiunii Insula iubirii, care s-a încheiat aseara.

NAȚIONAL. Kanal D a fost lider de audiență cu telenovela turcească Bahar și emisiunea lui Mădălin Ionescu. Pe intervalul emisiunii Insula iubirii, televiziunea trustului Dogan a fost urmărită de peste un milion de telespectatori.

Pe locul doi s-a aflat Pro TV, care a difuzat Las Fierbinți și filmul Gașca nebună, cu o audiență de 921.000 de privitori

Antena 1 s-a clasat pe locul trei la mică distanță de Pro TV. Show-ul Insula iubirii a fost urmărit de 920.000 de telespectatori din întreaga țară.

URBAN. La orașe, Antena 1 a urcat pe prima poziție, fiind urmărită de 541.000 de persoane. Kanal D s-a aflat pe locul doi, cu 519.000 de telespectatori, urmat de Pro TV, cu o audiență de aproape jumătate de milion de persoane.

COMERCIAL. Televiziunea generalistă a trustului Intact a fost prima în preferințele telespectatorilor cu vârste cuprinde între 18 și 49 de ani. Antena 1 a ținut în fața micilor ecrane 350.000 de telespectatori din publicul comercial. Pe locul doi s-a aflat Pro TV, urmat de Kanal D.

Audiența televiziunilor pe intervalul finalei Insula iubirii (20.30-23.40), la nivel NAȚIONAL:

 

  NATIONAL   Nr persoane   Rtg%   Share%  
1 Kanal D 1.067.000 5,8 16,1
2 Pro TV 921.000 5 13,9
3 Antena 1 920.000 5 13,9
4 Romania TV 360.000 2 5,4
5 Antena 3 348.000 1,9 5,2

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audiența televiziunilor pe intervalul finalei Insula iubirii (20.30-23.40), la nivel URBAN:

  URBAN   Nr persoane   Rtg%   Share%  
1 Antena 1 541.000 5,4 14,7
2 Kanal D 519.000 5,2 14,1
3 Pro TV 495.000 5 13,4
4 Romania TV 235.000 2,4 6,4
5 Antena 3 219.000 2,2 5,9

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare de la oraș.

**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audiența televiziunilor pe intervalul finalei Insula iubirii (20.30-23.40), la nivel COMERCIAL:

  COMERCIAL   Nr persoane   Rtg%   Share%  
1 Antena 1 350.000 7,2 23,8
2 Pro TV 279.000 5,7 19
3 Kanal D 157.000 3,2 10,7
4 DigiSport 1 66.000 1,4 4,5
5 Prima TV 43.000 0,9 2,9

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • F . lasa *** sa ciripeasca nu ti pune mintea cu mile . are coeficient redus cat a fost C E de fotbal s a ascuns asa ca nu merita sa ti pui mintea cu el
 • Aceste emisiuni sunt pentru publicul general, ca toate emisiunile antenei. Antena nu face emisiuni pentru elite. Nici Protv nu face deși are emisiuni mai bune și mai inteligente. Dacă tu te simți vreo elita uitându te la fantastic show sau Dan Negru ești mai rău decât credeam.

  Încă o data felicitări antenei pentu insula iubirii ca despre asta vorbeam.
 • Mile tocmai ca e vara competiția e mica. Dacă antena nu reușește sa facă audienta în condițiile astea înseamnă ca alea doua emisiuni care nu sunt în reluare sunt sub orice critica.
 • tocmai ca nu e nevoie de filme pe generaliste , pt asta exista hbo, ele trebuie sa faca programe proprii , unde antena are continut mult peste altii , exact ce e nevoie in romania , ca filme sunt pe 10 posturi , dar divertisment doar pe unul , foarte buna ideea de a da reluari , nu ai cheltuieli ci doar incasari , ce tristete e pe celelalte posturi , ce distractie pe antena
 • @mile : filmele de calitate superioara sunt pe multe posturi inclusiv protv. Nimeni în afară de tine nu e legat de un post tv. Chiar și așa 80 90% din filmele de la protv chiar dacă un procent signifiant e alcătuit din produse medii sau mediocre pentru publicul larg, ele depășesc divertismentul antenei pentru ca e prea slab. :)) hai o vara fericita.
 • filmele de la tvr da , au valoare , dar nu cele cu van damme , tu vorbesti despre programe de calitate , dar te uiti la filme ordinare de actiune , inseamna ca ai o cultura generala mediocra , unde e arta , aceste mizerii de actiune sunt tot reluari , arta nu are loc la pro tv , poate la tv5 monde , bun ca ai recunoscut ca esti fanul lui van damme , ca sa stim la ce nivel te aflii , nu stii tu nimic despre ce e artistic , reluarile la antena sunt cele mai rentabile , decat sa cumperi filme scumpe , oricum sunt si programe noi , ramai cu crimele si bataile de la pro tv , acesta e nivelul tau , dar sunt si oameni care se uita la programe bune , nu doar seriale cu prosti care plang , eu prefer doar programe de diverisment si de cultura generala
 • @mile : filmele și serialele au valori culturale mai mari mai ales când le comparam Cu eșecurile și reluările antenei. :)) Vara lumea nu se prea uita la tv. De aia majoritatea nu au o vara trista. :)) O vara frumoasa.
 • f , emisiunile bune nu sunt prosti , dupa tine trebuie sa se faca doar mizerii pt asta vrea multimea , eu vreau si emisiuni pt alte categorii sociale , stiu ca tu te uiti doar la cele pt cei multi , fara antena romania ar avea o vara trista cu filme si seriale triste , exact pt multime
 • @mile : emisiunile de vara de la antena sunt eșecuri ieftine. E ca și Cum am lauda supertrip de la protv.

  În fine doar tu reușești sa transformi o știre pozitiva despre antena înt un remmember al tuturor eșecurilor pe care le are pe lângă. Insula a fost un succes pentru antena dar dacă te uiți mai atent la cifre Îți dai seama ca la protv cifrele astea nu ar fi fost vreo bucurie.
 • pai tocmai ca este singura care are programe noi vara , iuli ce o sa puna canal peste insula iubirii seara , aceste reluari sunt cele mai rentabile , decat sa cumperi filme scumpe , castigi bani fara nici o investitie , oricum aceste reluari vor face rating mai mare decat daca ar difuza filme , fantastic show e super emisiune , in comparatie cu mizerii de la concurenta , de asa emisiuni e nevoie , nu doar de cele adresate publicului larg , cu talentosi
 • @mile, de fapt Antena a renuntat sa mai produca emisiuni pentru vara (exceptie Fantastic show & plasa de stele, oricum sunt praf.). Antena redifuzeaza iumor, in puii mei, splash (sez.2), te pui cu blondele

Trimite un comentariu