Skip to main content

VIDEO. Haz de necaz. Realitatea TV, autoironie cu privire la momentul hazliu "Nu te mai încreţi"

 
VIDEO. Haz de necaz. Realitatea TV, autoironie cu privire la momentul hazliu "Nu te mai încreţi"

Echipa Realitatea TV a dat dovadă încă o dată că are simţul umorului. Colegii lui Ştefan Ionescu, reporterul întrerupt în direct de un reporter care a vrut să-i descreţească fruntea, este "susţinut" de colegii săi printr-un filmuleţ autoironic.

Publicitate

Mai mulţi reporteri de la Realitatea TV apar în clipul de trei minute în timpul unor transmisiuni live în care sunt întrerupţi de cameramanii lor care le oferă diferite sfaturi, precum "nu te mai decolta", "fii mai relaxat".

Printre jurnaliştii care "joacă" în materialul video se numără Eli Roman, Claudiu Popa, Gerhald Erst şi Bianca Oanea.

"Autorităţile au făcut un anunţ oficial 'Se mai greşeşte şi la Realitatea'", spune Oanea, care este întreruptă de cameraman cu sfatul "Bianca, nu te mai decolta aşa".

La final, o altă jurnalistă spune "Se întâmplă. Când ne concentrăm ne încruntăm".

Filmul realizat de Realitatea TV în spirit de glumă

Despre acest clip video a scris şi Raluca Cojocaru pe blogul său.

Acesta nu a fost unicul clip amuzant creat de cei de la Realitatea TV. În februarie 2014, piesa interpretului american Pharrell Williams a molipsit echipa postului de ştiri, care a realizat propria versiune de videoclip, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • 'Cosmin Gusa fugarit de protestatari' https://www.youtube.com/watch?v=a4fdKxMOSKA pentru cei care vor, totusi, sa rada.
  • Vai dar ce interesant, au si ei simtul umorului.. acum pot sa mor linistit daca voi o ziceti. PENIBILI! Nu mai stiu ce sa faca sa nu inchida irealitatea teve. Credeti ca o fac ei asa ca vor? NU! Sunt obligati, si trag mai multe filmari (nu sunt in direct) pana le iasa "umorul"

Trimite un comentariu

sus