Skip to main content

PRESA DE AZI. Libertatea: „D.Diaconescu, nabab la Jilava, fostul om de televiziune se spală doar cu apă plată”

 
PRESA DE AZI. Libertatea: „D.Diaconescu, nabab la Jilava, fostul om de televiziune se spală doar cu apă plată”

PRESA DE AZI. Libertatea deschide ediţia de azi cu un articol dedicat lui Dan Diaconescu, în prezent încarcerat la penitenciarul Rahova, unde are de ispăşit o pedeapsă de cinci ani şi şase luni pentru şantaj. Tot în ediţia de astăzi, Gazeta Sporturilor aşază pe agenda zilei problemele legate de lipsa de soluţii de la Liga Profesionistă de Fotbal, care aruncă mamaliga fierbinte în curtea FRF în cazul falimentului de la Rapid.

Publicitate

Libertatea titrează în prima pagină de azi: „DD, nabab la Jilava

„Dan Diaconescu, condamnat la cinci ani pentru şantaj, are o singură problemă în puşcărie: plictiseala. Fostul om de televiziune se spală doar cu apă plată”, scrie cotidianul.

Gazeta sporturilor: „BOMBA RAPID– Azi începe Liga 1 şi nimeni nu ştie care e a 14-a echipă: Rapid sau Timişoara

GSP scrie în deschiderea ediţiei de astăzi că „ieri dimineaţă, LPF anunţase că îi exclude pe giuleşteni din campionat întrucât nu îndeplinesc condiţiile pentru a evolua în primul eşalon. Spre seară, conducătorii Ligii au hotărât să paseze problema către comisiile FRF!”

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Evenimentul zilei: „Autorităţile române nu ştiu cât teren a ajuns în proprietatea străinilor
„Cei mai mari latifundiari sunt libanezi şi austrieci. Un fermier român este exasperat: ‘Danezii mă dau afară de pe pământul meu’. E bine de ştiut: ce e interzis în Polonia, e permis în România”, scrie Evz.

România liberă: „România, de 100 de ori în urma Bulgariei
RL face astăzi o comparaţie între numărului de turişti străini prezenţi pe litoralul românesc şi pe cel bulgăresc: „40.000 de turişti străini pe litoralul românesc, 4 milioane pe cel bulgăresc”.

Weekend Adevărul: „NICU CEAUŞESCU - Prinţişorul care n-a apucat să domnească
„Crescut să conducă o Românie comunistă, Nicu Ceauşescu n-a mai apucat să-şi pună în valoare calităţile de lider. A avut, însă, destul timp să ne arate că ştia să trăiască. Din plin. Băiat de Comitet Central, n-a ratat nimic din ce e omenesc: petreceri, băutură, femei frumoase, cazinouri”, scrie Adevărul în deschiderea ediţiei de weekend.

Click!: „Sexy-mămicile au ‘topit’ 73 de kg!
„Andra, Elena băsescu şi Giulia Anghelescu au fiecare câte doi copii, dar arată perfect. Tinerele au făcut furori pe plajă cu siluetele elegante şi foarte bine lucrate la sală”, scrie tabloidul pe prima pagină.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus