Skip to main content

GRILA DE TOAMNĂ la Antena 1. X Factor şi Chefi la cuţite, programate în prima parte a lui septembrie

 
GRILA DE TOAMNĂ la Antena 1. X Factor şi Chefi la cuţite, programate în prima parte a lui septembrie

GRILĂ. Antena 1 lansează, pe 5 septembrie, grila de toamnă, din care fac parte emisiuni precum X Factor şi Chefi la cuţite.

Publicitate

Anul acesta, Antena 1 se „grăbeşte” cu grila de toamnă. Show-ul de forţă al postului, X Factor, va debuta pe 9 septembrie, în timp ce în 2015, emisiunea a fost lansată pe 17 septembrie, iar în urmă cu doi ani, pe 19 septembrie.

Din grila de toamnă vor face parte şi emisiunile „Next Star” şi „iUmor”, „În puii mei” şi „Poftiţi la muncă!” (emisiune produsă de Mona Segall), însă nu a anunţat datele de difuzare.

Paginademedia.ro prezintă care sunt show-urile de toamnă ale Antenei 1:

„Chefi la cuţite” revine din 5 şi 6 septembrie, de la 20.30, imediat după Observator. Juraţii Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu revin în competiţia culinară.

Emisiunea X Factor va fi lansată pe 9 septembrie. Noul sezon al show-ului prezentat de Răzvan şi Dani revine la Antena 1 în fiecare vineri seara de la 20.30.

Noutatea acestui sezon este un nou membru în juriul „X Factor”: Carla’s Dreams se alătură Deliei, lui Ştefan Bănică şi lui Horia Brenciu la masa jurizării.

Sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 20.00, imediat după Observator, Antena 1 va difuza un nou sezon al show-ului „Te cunoc de undeva”.

Tot din 5 septembrie revin la Antena 1 şi show-urile „Neatza cu Răzvan şi Dani”, „Acces Direct” şi „Un show păcătos”.

GALERIE FOTO.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Mile nu ma intereseaza antenuta , multi din cei care sunt la ei sunt niste non valori . au fost aruncati de pro acolo unde sau format , cine este Delia ca eu nu o cunosc , cine este Banica sau Brenciu iar cei trei ....... e horor. URMARITI Supravietuitorul , ceva INTERESANT nu .........
  • mile mile
    ce va agitati atata , pro tv are cultura , capatos va fi atata timp cat oamenii vor dori , sigur inca multi ani , mareane tu nu te uiti la antena , ce te inteeseaza ce face , hd nu va fi , pt ca ei multe productii , nu ca pro tv 4 emisiuni si atat , dar eu vad ca oamenii se uita mult si fara hd , nu e nevoie , iuli , de ce nu renunta kanal d la mizerii
  • Allex Allex
    Protv va avea si cateva emisiuni surpriza, nush daca toamna asta, dar la primavara sigur... Cat despre Antena, sunt cativa oameni acolo pe care ii apreciez, insa din pacate, nu pot urmarii un post care promoveaza prostituate, degeaba HD la Antena daca nu se renunta la anumite treburi...(valabil si ptr alte posturi tv)
  • Jonathan Jonathan
    Mai întâi ar trebui ca trustul Intact să intre în secolul XXI, să investească în trecerea la formatul de televiziune HD iar apoi în show-uri noi, dacă dorește "să se bată" de la egal la egal cu Pro TV. Pentru că altfel, Antena 1 va rămâne "Mereu Aproape" dar (aproape) niciodată pe locul 1 iar (până una-alta) Pro TV dă tonul.
  • qwerty qwerty
    teste pentru emisia HD se fac la Antene de zece ani. anunțau în primăvară că din septembrie vor emite HD toate posturile trustului. se pare că este încă o minciună marca Intact.

    http://www.paginademedia.ro/2016/05/antenele-anunta-ca-vor-emite-hd-din-aceasta-toamna
  • Iuli Iuli
    @Florin, in curand se fac teste pentru emisia HD

    @F, Patrizia a zis ca sefii PRO si producatorii MasterChef vor un nou juriu.. Dar eu cred ca aceste schimbari sunt datorate pilelor.. De ce sa distrugi un cuplu care se completeaza perfect in favoarea unor necunoscuti
  • marian marian
    O sa intre cat de curand SUPRAVIETUITORUL si ii spulbera asa ca ciocul mic cu mizeriile marca antenuta . o sa anunte in curand i a lasat pe ei sa anunte si apoi vin ei cu Vocea si restul asa ca nu este nicio problema. .ii doresc ......... pentru antenuta
  • Iuli Iuli
    Bravo pentru initiativa: sa fure din public. Asa au incercat si anul trecut, dar ProTV a bagat la inaintare Las Fierbinti.
    Oricum nu sunt primii, si nici ultimii. La fel a facut si Vocea in urma cu cativa ani bagand prima editie marti, apoi sa fie vineri.

    Pacat ca Antena1 rebaga emisiunea lui capatos... Mai bine ar face alt gen de emisiune pentru acea ora
  • F F
    se vede ca profita de nehotararea Protv-ului. :)) serios, nu stiu care e treaba cu Masterchef, pe cine a suparat juratii, dar e o prostie sa ai cu ce sa invingi competitia si tu spui mai ma gandesc. e un altfel de Bake off toata situatia asta.
  • Florin Florin
    La fiecare debut de sezon ma gandesc ca poate-poate se renunta sau se reinventeaza emisiunea lui Capatos intr-un late night show cum exista afara. Dar nicio sansa, mizeria merge mai departe. Apropo, HD?

Trimite un comentariu

sus