Skip to main content

Serialul turcesc Iarna răzbunării se mută de pe Pro TV pe Acasă, după doar două săptămâni

 
Serialul turcesc Iarna răzbunării se mută de pe Pro TV pe Acasă, după doar două săptămâni

Iarna răzbunării se mută de pe Pro TV la Acasă. După două săptămâni în care a fost difuzată la Pro TV în locul emisiunii lui Măruţă care a intra în pauză, producţia se mută de astăzi pe Acasă TV, în prime-time.

Publicitate

În locul serialului turcesc, de la ora 18.00, Pro TV va difuza emisiunea Ce spun românii, care până acum se afla în grila postului de la ora 16.00. Iar în locul programului găzduit de Cabral a intrat serialul Lecţii de viaţă (ora 16.00).

Acasă TV a programat serialul turcesc Iarna răzbunării de luni până vineri, de la ora 20.00, câte două episoade pe zi.

Ce se întâmplă cu serialul mexican care era în grilă pe intervalul care de astăzi este ocupat de producţia turcească? Oficialii Pro TV mai anunţă că telenovela mexicană Până la capătul lumii, care era difuzată de luni până duminică de la ora 20.00, continuă Acasă cu câte două episoade, sâmbăta şi duminica, de la ora 20:00.

Pro TV a început să difuzeze serialul turcesc Iarna Răzbunării din 25 iulie, de luni până vineri, de la ora 18.00, pe intervalul în care se afla în grilă La Măruţă, emisiune ce a luat pauză până la următorul sezon.

Media de audienţă a serialului la primele cinci episoade: aproape jumătate de milion de telespectatori la nivelul întregii ţări, dintre care 300.000 la oraşe şi puţin peste 100.000 pe segmentul comercial. Pe targetul urban, cifrele serialului turcesc au fost ceva mai mici decât audienţa pe care o avea Cătălin Măruţă (cu câteva zeci de mii de telespectatori).

În comparaţie, Acces Direct, de pe Antena 1, emisiunea de pe acelaşi interval, a avut în iunie aproape un milion de telespectatori media pe nivel naţional, dintre care peste jumătate de milion de la oraşe şi 170.000 din targetul comercial.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alexa alexa
    mie una imi place serialul iarna razbunarii..mult de tot...
  • oana oana
    Pacat ca ati schimbat zilele pt telenovela Pana la capatul lumii ... este aiurea ca in ultima vreme bagati la greu seriale turcesti, si mai ales ca le inlocuiti pe cele mexicane, la care lumea chiar se uita cu drag!!! Pacat!!! In ultima vreme o tot gafati, ca si post TV rau de tot. Telenovela cu mare raiting, o schimbam..ca ce chestie?? Au dreptate cei de mai sus cand spun ca este nesimtire...si lipsa de respect pt clientii si telespectatorii vostri!!!! Ce-ar fi daca s-ar schimba si programul unei emisiuni de genul Dansez pentru tine in timpul difuzarii ei??? Sa fie ba sambata, ba duminica, ba in timpul saptamanii??? Lumea nu s-ar mai uita la ea...va convine sa va pierdeti clientii ??? Chiar era o super telenovela ... pacat!!! Prin astfel de schimburi ne indemnati pe toti sa ne uitam online de acum...
  • Izabella Izabella
    Am pus a inregistreze "iarna razbunarii" pe pro tv si nu l-a mai inregistrat din cauza schimbarii. Acest serial m-a interesat dar am pierdut 5 episoade. Va bateti joc de oame.
    ni
  • Cristina Cristina
    Revolta gospodinelor!
  • Stefani Stefani
    Urat așa. Filmele turcești puteți sa va uitați voi la ele. Sunt deja 2 producție turcești deja in difuzare. Păcat uite așa va mai vedeți cu raitingul vostru numai in wekeend când se va difuza Pana la capătul lumii. Norocul meu ca m am uitat la serial online chiar daca nu avea subtritrare
  • nastase angela liliana nastase angela liliana
    foarte ok,este frumos si serialul,puteati sa il difuzati de la ora 21,cand ajungem acasa de la serviciu
  • ROXANA-GABRIELA ROXANA-GABRIELA
    VA BATETI JOC DE NOI TELESPECTATORII CARE CHIAR AM URMARIT ACEASTA TELENOVELA! O SA VA PIERDETI TELESPECTATORII ! NU MAI AVEM DC SA VIZIONAM ACEST ***!!!
  • elena elena
    Vă rugăm să reluați serialul Pana la capătul lumii nu ne plac serialele turcești
  • Oana Oana
    Nu mi se pare normal sa modificați zilele de difuzare pt telenovela Pana la capătul lumii! Sunt ff multi telespectatori contrariati de aceasta decizie! Va rugam sa reveniți asupra ei și chiar așteptăm din toamna mai multe telenovele marca televizate! Stop telenovelelor turcești care nu au nicio savoare!
  • Oana Oana
    Nu mi se pare normal sa modificați zilele de difuzare pt telenovela Pana la capătul lumii! Sunt ff multi telespectatori contrariati de aceasta decizie! Va rugam sa reveniți asupra ei și chiar așteptăm din toamna mai multe telenovele marca televizate! Stop telenovelelor turcești care nu au nicio savoare!
  • Florentina Niculescu Florentina Niculescu
    Vreau la loc " pana la capatul lumii " :((
  • Puiu Puiu
    Vrem înapoi serialul Panait la capătul lumii,nesimțiților lăsați-ne cu tâmpenia aia de film turcesc.
  • heltianu gabriela heltianu gabriela
    Mutati serialul turcesc sambata si duminica,vreau inapoi pana la capatul lunii de luni pana vineri
  • marian marian
    Dar Happy *** nu are o gramada de turcesti . atata tam tam pentru ce
  • Andreeq Andreeq
    Nesimtiti ce sunteti,de ce ati scos filmul Pana la capatul lumii?Nu va pasa de lumea care l-a urmarit atata timp?Cine v-a rugat totusi sa bagati porcaria aia de film pe acasa?Sau puteati sa il bagati ala in weekend.Idiotilor,o sa ma uit pe Happy de acuma inainte acolo sunt filme bune voi ati luat-o razna cu turcii vostri.Nu aveti respect fata de telespectatori

Trimite un comentariu

sus