Skip to main content

(P) Carrefour România urează "Bine aţi venit la şcoală!" micuţilor de clasa I, prin a 11-a ediţie a Operaţiunii Ghiozdanul

 
(P) Carrefour România urează "Bine aţi venit la şcoală!" micuţilor de clasa I, prin a 11-a ediţie a Operaţiunii Ghiozdanul

(P) În perioada 12-30 septembrie, cu ocazia începutului noului an şcolar, echipele Carrefour România vor vizita şcolile din toate cele 18 oraşe din ţară în care grupul operează magazine de tip hipermarket şi vor oferi pachete cu rechizite şi dulciuri elevilor din clasa I, care în această toamnă trec pentru prima dată pragul şcolii.

Publicitate

Operaţiunea Ghiozdanul este o acţiune de amploare, care a devenit tradiţie pentru Carrefour România. Astfel, anul acesta, 44.936 de elevi din 614 şcoli din Bucureşti, Braşov, Buzău, Constanţa, Drobeta, Focşani, Galaţi, Oradea, Suceava, Iaşi, Târgu Jiu, Botoşani, Ploieşti, Sibiu, Cluj, Brăila, Piteşti şi Timişoara vor beneficia de pe urma sa.

Ajunsă la a 11-a ediţie, Operaţiunea Ghiozdanul face parte din strategia Carrefour de a se implica în societate, în diferite momente-cheie din viaţa oamenilor şi în special a copiilor, urmărind în mod constant să ofere acestor copii şansa la o viaţă mai bună, cu o educaţie accesibilă şi continuă.


Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Fouard Fouard
    Da, corect. Le da acolo ceva de mancare si multe autocolante. *** sa fie robotelul lor electri mai apoi la casierie. 1000 ron salariul. Atat ar putea sa cheltuie pe curent poate mult mai putin si cu un robot. Dar încă, de unde sa-l ia. De la japonezi. Ei sunt roboti ((:
  • gigi gigi
    "Micutii" de azi, consumatorii de maine. Trebuiesc fidelizati de mici.

Trimite un comentariu

sus