Skip to main content

EXCLUSIV. Adrian Văncică - Celentano, scenarist Las Fierbinți. Și Bobonete a scris un episod. Cine mai face parte din echipa care scrie pentru serial

 
EXCLUSIV. Adrian Văncică - Celentano, scenarist Las Fierbinți. Și Bobonete a scris un episod. Cine mai face parte din echipa care scrie pentru serial
Celentano

Cine scrie serialul Las Fierbinți după plecarea lui Mimi Brănescu? Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, episoadele din noul sezon sunt scrise de o echipă de scenariști.

Adrian Văncică și Mihai Bobonete sunt, din sezonul zece, mai mult decât actori în serialul Las Fierbinți. "Bobiță" și actorul care îl interpretează pe Celentano sunt doi dintre scenariștii din echipă, după cum au declarat pentru Paginademedia.ro surse apropiate echipei de producție. Cine sunt ceilalți scriitori din noua echipă, în continuare.

Văncică a scris mai multe episoade din noul sezon. Bobonete semnează un episod dublu. În echipă este și Iulian Postelnicu, care a scris și primul episod al celei de-a zecea serii.

Fiecare scenarist din echipă semnează separat episoadele pe care le scriu.

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, Adrian Văncică a declarat:

"Ceea ce a făcut Mimi Brănescu rămâne - și nu sunt vorbe mari - în istoria televiziunii. A scris, de exemplu, un episod între în versuri, pe modelul shakespearian, pe deasupra și cu glume. Nu ai cum să nu apreciezi imensa valoare pe care o are Mimi.

Nimeni nu îl poate înlocui pe Mimi, nu are cum. Nimeni nu vrea să îi ia locul", a spus Adrian Văncică pentru Paginademedia.ro.

A contribuit până acum la scenariu:

"Nu, eu am făcut partea mea de actorie. Ca orice actor, singura mea contribuție era legată de personaj, o replică, o idee. Să faci un scenariu este însă cu totul altceva", a declarat Adrian Văncică. "Până acum, mi-am făcut doar meseria mea, de actor."

Mihai Bobonete a scris un episod dublu din sezonul al zecelea, potrivit informațiilor Paginademedia.ro.

Contactat de Paginademedia.ro, Mihai Bobonete a declarat:

"Atât eu, cât și ceilalți care au scris, încercăm să ținem ștacheta sus, să nu perimăm serialul pentru că scrie altcineva decât Mimi. Fără doar și poate, meritele lui Mimi asupra acestui serial sunt uriașe. Eu, personal, îi voi recunoscător toată viața pentru tot ce a făcut pentru mine. Am jucat niște scenarii fabuloase, scrise de el.

Și acum aștept chemarea lui în orice va face, pentru că este clar că Mimi Brănescu este unul dintre cei mai buni dramaturgi ai momentului, asta fără să luăm în calcul calitățile lui de actor", a mai declarat Bobonete pentru Paginademedia.ro.

De acum încolo, merg pe mâna lui Dragoș Buliga, regizorul și producătorul acestui serial, pentru dacă scenariile nu vor fi așa reușite, nici nu cor intra în filmare. El știe cel mai bine ce dă bine și ce nu pentru proiect", a completat interpretul lui Bobiță.

Cine a scris primul episod al sezonului zece?

Iulian PostelnicuSezonul zece a început joi seară cu un episod scris de Iulian Postelnicu, de asemenea membru în noua echipă de scenariști a serialului Las Fierbinți

Iulian Postelnicu, care a avut un rol în primele sezoane Las Fierbinți, a apărut în programul Mondenii, dar și în seria O săptămână nebună, de pe Pro TV, cu Paul Ipate în rolul principal.

Iulian Postelnicu a jucat in mai multe filme si seriale de televiziune, printre care rolul profesorului Dragomirescu, din 2012, în Las Fierbinți.

În echipa de scenariști a intrat și Dan Panaet. Panaet scrie la Cațavencii și, în urmă cu câțiva ani, a făcut parte din echipa site-ului de satiră Timesnewroman.ro.

Reamintim că Mimi Brănescu, scenaristul Las Fierbinți, s-a retras din serialul de comedie, după nouă sezoane, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Și soția lui, actrița Mirela Oprișor – Aspirina în Las Fierbinți – a ieșit din serial, după cum Paginademedia.ro a scris aici

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Sezonul 10 este mult mai comic si plin de acțiune,se pare că Adrian Văncila nu este numai un actor foarte bun ci și scenarist la fel ca și ceilalți actori din serial,felicitări, tot înainte!
  • Foarte slab sezonul 10. Scenariul lasa enorm de dorit. Practic nu mai exista nicio naratiune. Discutiile trilogiei Bobonete-Giani-Dorel sunt lungite si fara nicio noima (incearca sa schimbe umorul de situatie, pe unul diluat), intamplarea cu "tanti" si Robi imbrcata in Fiona nu are legatura cu lumea satului ( e ceva menit sa umple timpul din episod).
    Cred ca asta a fost finalul seriei.
  • Pagina de media susține că am folosit un cuvânt de netolerat, ***...dar cum să denumim serialul cunoscut „Inimă de rom” sau „Inimă de puncte puncte?”
  • Reacția audienței la anunțul făcut de Mimi Brănescu și soția sa Mirela Oprișor că se retrag din echipa serialului „Las Fierbinți„ m-a făcut să reflectez. Cu Mirela am colaborat excelent la mini-serialul comic „2+2„ dar și la „Numai iubirea”, pe soțul ei îl apreciez ca pe cel mai bun scenarist activ, deși recunosc că nu am văzut decât prin sondaj seria cu pricina. Nu îl cred că s-a retras după 5 ani doar din cauza oboselii cum nici eu nu m-am retras după 5 ani doar din cauza oboselii dar nu asta contează. Cei care postează disprețuiesc atât „umorul de prost gust„ „batjocura persoanelor din mediul rural„ din „Las Fierbinți„ cât și telenovelele- fie ele turcești sau latine, că noi nu ma producem nici măcar de-alea cu *** care s-ar potrivi valorilor de mai sus- așa că mă întreb oare ce ar dori să vadă? Cineva spunea că e vorba mai curând despre un fel de documentar despre români și abia după ce l-a văzut a înțeles de ce sunt atâția proști în jurul lui. Dacă se referă la cei peste un milion care se uită la serial treaba lui… Dincolo de faptul firesc că fiecare se crede buricul pământului, rămân cu mirarea repetată, oare ce fel de valori, subiecte, personaje ar dori românii să-i reprezinte?

Trimite un comentariu