Skip to main content

EXCLUSIV. Adrian Văncică - Celentano, scenarist Las Fierbinţi. Şi Bobonete a scris un episod. Cine mai face parte din echipa care scrie pentru serial

 
Celentano
Celentano

Cine scrie serialul Las Fierbinţi după plecarea lui Mimi Brănescu? Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, episoadele din noul sezon sunt scrise de o echipă de scenarişti.

Publicitate

Adrian Văncică şi Mihai Bobonete sunt, din sezonul zece, mai mult decât actori în serialul Las Fierbinţi. "Bobiţă" şi actorul care îl interpretează pe Celentano sunt doi dintre scenariştii din echipă, după cum au declarat pentru Paginademedia.ro surse apropiate echipei de producţie. Cine sunt ceilalţi scriitori din noua echipă, în continuare.

Văncică a scris mai multe episoade din noul sezon. Bobonete semnează un episod dublu. În echipă este şi Iulian Postelnicu, care a scris şi primul episod al celei de-a zecea serii.

Fiecare scenarist din echipă semnează separat episoadele pe care le scriu.

Contactat de Paginademedia.ro, Adrian Văncică a declarat:

"Ceea ce a făcut Mimi Brănescu rămâne - şi nu sunt vorbe mari - în istoria televiziunii. A scris, de exemplu, un episod între în versuri, pe modelul shakespearian, pe deasupra şi cu glume. Nu ai cum să nu apreciezi imensa valoare pe care o are Mimi.

Nimeni nu îl poate înlocui pe Mimi, nu are cum. Nimeni nu vrea să îi ia locul", a spus Adrian Văncică pentru Paginademedia.ro.

A contribuit până acum la scenariu:

"Nu, eu am făcut partea mea de actorie. Ca orice actor, singura mea contribuţie era legată de personaj, o replică, o idee. Să faci un scenariu este însă cu totul altceva", a declarat Adrian Văncică. "Până acum, mi-am făcut doar meseria mea, de actor."

Mihai Bobonete a scris un episod dublu din sezonul al zecelea, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro.

Contactat de Paginademedia.ro, Mihai Bobonete a declarat:

"Atât eu, cât şi ceilalţi care au scris, încercăm să ţinem ştacheta sus, să nu perimăm serialul pentru că scrie altcineva decât Mimi. Fără doar şi poate, meritele lui Mimi asupra acestui serial sunt uriaşe. Eu, personal, îi voi recunoscător toată viaţa pentru tot ce a făcut pentru mine. Am jucat nişte scenarii fabuloase, scrise de el.

Şi acum aştept chemarea lui în orice va face, pentru că este clar că Mimi Brănescu este unul dintre cei mai buni dramaturgi ai momentului, asta fără să luăm în calcul calităţile lui de actor", a mai declarat Bobonete pentru Paginademedia.ro.

De acum încolo, merg pe mâna lui Dragoş Buliga, regizorul şi producătorul acestui serial, pentru dacă scenariile nu vor fi aşa reuşite, nici nu cor intra în filmare. El ştie cel mai bine ce dă bine şi ce nu pentru proiect", a completat interpretul lui Bobiţă.

Cine a scris primul episod al sezonului zece?

Iulian PostelnicuSezonul zece a început joi seară cu un episod scris de Iulian Postelnicu, de asemenea membru în noua echipă de scenarişti a serialului Las Fierbinţi

Iulian Postelnicu, care a avut un rol în primele sezoane Las Fierbinţi, a apărut în programul Mondenii, dar şi în seria O săptămână nebună, de pe Pro TV, cu Paul Ipate în rolul principal.

Iulian Postelnicu a jucat in mai multe filme si seriale de televiziune, printre care rolul profesorului Dragomirescu, din 2012, în Las Fierbinţi.

În echipa de scenarişti a intrat şi Dan Panaet. Panaet scrie la Caţavencii şi, în urmă cu câţiva ani, a făcut parte din echipa site-ului de satiră Timesnewroman.ro.

Reamintim că Mimi Brănescu, scenaristul Las Fierbinţi, s-a retras din serialul de comedie, după nouă sezoane, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Şi soţia lui, actriţa Mirela Oprişor – Aspirina în Las Fierbinţi – a ieşit din serial, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • biddi biddi
    Sezonul 10 este mult mai comic si plin de acțiune,se pare că Adrian Văncila nu este numai un actor foarte bun ci și scenarist la fel ca și ceilalți actori din serial,felicitări, tot înainte!
  • Marian Marian
    Foarte slab sezonul 10. Scenariul lasa enorm de dorit. Practic nu mai exista nicio naratiune. Discutiile trilogiei Bobonete-Giani-Dorel sunt lungite si fara nicio noima (incearca sa schimbe umorul de situatie, pe unul diluat), intamplarea cu "tanti" si Robi imbrcata in Fiona nu are legatura cu lumea satului ( e ceva menit sa umple timpul din episod).
    Cred ca asta a fost finalul seriei.
  • eugen patriche eugen patriche
    Pagina de media susține că am folosit un cuvânt de netolerat, ***...dar cum să denumim serialul cunoscut „Inimă de rom” sau „Inimă de puncte puncte?”
  • eugen patriche eugen patriche
    Reacția audienței la anunțul făcut de Mimi Brănescu și soția sa Mirela Oprișor că se retrag din echipa serialului „Las Fierbinți„ m-a făcut să reflectez. Cu Mirela am colaborat excelent la mini-serialul comic „2+2„ dar și la „Numai iubirea”, pe soțul ei îl apreciez ca pe cel mai bun scenarist activ, deși recunosc că nu am văzut decât prin sondaj seria cu pricina. Nu îl cred că s-a retras după 5 ani doar din cauza oboselii cum nici eu nu m-am retras după 5 ani doar din cauza oboselii dar nu asta contează. Cei care postează disprețuiesc atât „umorul de prost gust„ „batjocura persoanelor din mediul rural„ din „Las Fierbinți„ cât și telenovelele- fie ele turcești sau latine, că noi nu ma producem nici măcar de-alea cu *** care s-ar potrivi valorilor de mai sus- așa că mă întreb oare ce ar dori să vadă? Cineva spunea că e vorba mai curând despre un fel de documentar despre români și abia după ce l-a văzut a înțeles de ce sunt atâția proști în jurul lui. Dacă se referă la cei peste un milion care se uită la serial treaba lui… Dincolo de faptul firesc că fiecare se crede buricul pământului, rămân cu mirarea repetată, oare ce fel de valori, subiecte, personaje ar dori românii să-i reprezinte?
  • R2D2 R2D2
    Mimi+Bobonete=Shakespeare de Romania model 2016...

Trimite un comentariu

sus