Skip to main content

(P) Carrefour creează al treilea “Colț de Oxigen” în Parcul Pantelimon

 
(P) Carrefour creează al treilea “Colț de Oxigen” în Parcul Pantelimon

(P) Sâmbătăta, 24 septembrie, voluntarii Carrefour România, alături de cei de la Asociația ZeroCO2 continuă să contribuie la îmbunătățirea calității aerului, prin a treia acțiune de plantare realizată în Sectorul 3, cel mai verde sector al capitalei.

Publicitate

Astfel, în Parcul Pantelimon vor fi plantați 70 de copăcei Oxytree, care cresc extrem de rapid, iar, datorită frunzelor lor uriașe, produc mai mult oxigen decât orice alt copac cu frunze căzătoare.

Inițiativa este parte din contribuțiile pe care Carrefour România le aduce anual la îmbunătățirea calității aerului, acțiune necesară mai ales în orașele aglomerate. În acest fel, Carrefour Romania ajută la combaterea schimbărilor climatice, fenomen ce a devenit o prioritate pentru toate statele lumii, o prioritate pentru fiecare dintre noi.

Carrefour a ales Parcul Pantelimon pentru această acțiune pentru că se află în același sector cu hipermarketul de la centrul comercial Parklake, retailerul continuând să fie un partener de durată în sprijinirea zonelor și a vieții oamenilor în sfera cărora activează.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro

Comentarii

  • Asta dupa ce ParkLake a fost construit pe un spatiu verde ”retrocedat” (nu e prima realizare de acest fel) si functioneaza pe motorina in mijlocul orasului. De parca pacalim pe cineva....

Trimite un comentariu