Skip to main content

(P) Carrefour creează al treilea “Colţ de Oxigen” în Parcul Pantelimon

 
(P) Carrefour creează al treilea “Colţ de Oxigen” în Parcul Pantelimon

(P) Sâmbătăta, 24 septembrie, voluntarii Carrefour România, alături de cei de la Asociaţia ZeroCO2 continuă să contribuie la îmbunătăţirea calităţii aerului, prin a treia acţiune de plantare realizată în Sectorul 3, cel mai verde sector al capitalei.

Publicitate

Astfel, în Parcul Pantelimon vor fi plantaţi 70 de copăcei Oxytree, care cresc extrem de rapid, iar, datorită frunzelor lor uriaşe, produc mai mult oxigen decât orice alt copac cu frunze căzătoare.

Iniţiativa este parte din contribuţiile pe care Carrefour România le aduce anual la îmbunătăţirea calităţii aerului, acţiune necesară mai ales în oraşele aglomerate. În acest fel, Carrefour Romania ajută la combaterea schimbărilor climatice, fenomen ce a devenit o prioritate pentru toate statele lumii, o prioritate pentru fiecare dintre noi.

Carrefour a ales Parcul Pantelimon pentru această acţiune pentru că se află în acelaşi sector cu hipermarketul de la centrul comercial Parklake, retailerul continuând să fie un partener de durată în sprijinirea zonelor şi a vieţii oamenilor în sfera cărora activează.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vasile Vasile
    Asta dupa ce ParkLake a fost construit pe un spatiu verde ”retrocedat” (nu e prima realizare de acest fel) si functioneaza pe motorina in mijlocul orasului. De parca pacalim pe cineva....

Trimite un comentariu

sus